7ετής παράταση συμβάσεων πώλησης - συμψηφισμού ενέργειας φωτοβολταϊκών συστημάτων

7ετής παράταση συμβάσεων πώλησης - συμψηφισμού ενέργειας φωτοβολταϊκών συστημάτων

Υπάρχουν περίπου 42.000 στέγες στην Ελλάδα με εγκατεστημένο διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα και ενταγμένες στο Ειδικό πρόγραμμα «Φ/Β σε στέγες κτηρίων» από το 2009 εώς και σήμερα.

Από τον Απρίλιο του 2014 πολλοί ιδιοκτήτες είδαν δυστυχώς μια μονομερή μείωση της προσφερόμενης τιμής πώλησης βάσει του νόμου 4254/2014 που σε πάρα πολλούς έγινε αντιληπτή στους επόμενους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και η οποία ισχύει από τότε για όλους όσους συνδέθηκαν στο δίκτυο από την 1η Ιουλίου 2011 και έπειτα.

Ταυτόχρονα όμως, για όσα συστήματα έχουν υποστεί μείωση ταρίφας, ο ίδιος νόμος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι παρατείνονται σύμβαση πώλησης και συμψηφισμού κατά 7 έτη! Δηλαδή, από 25 έτη τα συμβόλαια επεκτείνονται στα 32!Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τον υπολογισμό εσόδων βάσει και αυτής της παραμέτρου παραθέτουμε σχετικό link με τον Νόμο 4254 που είναι σε ισχύ (σελ. 1444)

Λόγω άγνοιας ή ελλιπούς ενημέρωσης των ιδιοκτητών οικιακών φωτοβολταϊκών, αυτή η σημαντική παράμετρος (και όχι μόνο) είναι άγνωστη στους περισσότερους και για αυτό τον λόγο η τεχνική εταιρεία ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή πήρε την πρωτοβουλία υπευθύνως να ενημερώσει σχετικώς.

Η τεχνική εταιρεία ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με την επιτυχημένη παρουσία της και στο χώρο των Φ/Β οικιακών συστημάτων συντηρεί άνω των 2 Μεγαβάτ εγκατεστημένης ισχύος σε σύνολο οικιακών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Με όπλα την άρτια τεχνική κατάρτιση, την πιστοποιημένη εξειδίκευση, την πολυετή εμπειρία σε συστήματα φωτοβολταϊκών όλων των κατασκευαστών Φ/Β εξοπλισμού η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ελέγχου – συντήρησης – τηλεπαρακολούθησης για οποιοδήποτε Φ/Β σύστημα.

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες Φ/Β συστημάτων που εμπιστεύονται την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή για την παρακολούθηση και τακτική συντήρηση του συστήματός τους, απολαμβάνουν ασφαλή λειτουργία – υψηλές αποδόσεις και προπάντων οικονομική λύση για κάθε τεχνική απαίτηση του οικιακού τους σταθμού ενέργειας.

Προσφέρονται εξατομικευμένες λύσεις συντήρησης για κάθε είδους οικιακή Φ/Β εγκατάσταση, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες και συστήματα τηλεπαρακολούθησης, υπηρεσίες καθαρισμού, προτάσεις αναβάθμισης και αύξησης της απόδοσης, υπηρεσίες back-office για πλήρη διαχείριση εγγυήσεων – ασφαλιστικών ζητημάτων, τεχνική εκπαίδευση ιδιοκτητών Φ/Β, πάντα με σεβασμό στις οικονομικές ανάγκες της εποχής.

Η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή, αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς πολυτεχνείου εξειδικευμένους και πιστοποιημένους κατά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πιστοποίησης Φ/Β εγκαταστατών PVTRIN με πανελλαδική κάλυψη συντήρησης. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πακέτα συντήρησης για κάθε είδους Φ/Β σύστημα, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, εμπειρία και τεχνογνωσία.

ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Κεντρικά γραφεία: Λεωφ.Λαυρίου 17 & Εφέδρων Αξιωμ. 2, Παλλήνη Αττικής
Τηλ: 211.4048660
www.tasisenergy.gr

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 13:49, 11/01/2017
Thermal Drones
NanoDomi Διαγωνισμός
Kostal Solar
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL