Ικανοποίηση ΕΛΠΕ για την επιτάχυνση στη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων

Ικανοποίηση ΕΛΠΕ για την επιτάχυνση στη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων

Την ικανοποίησή του για την επιτάχυνση των διαδικασιών στον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων εκφράζει ο όμιλος ΕΛΠΕ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με τη σημερινή μονογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης για την «Περιοχή 2» δυτικά της Κέρκυρας, γίνεται ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα ολοκληρωθεί με την κύρωση της Σύμβασης από τη Βουλή των Ελλήνων.

"Ο όμιλος ΕΛΠΕ δηλώνει απολύτως έτοιμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το ότι είμαστε εταίροι με δυο διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως η TOTAL και η EDISON. Ευελπιστούμε ότι εντός των επομένων ημερών θα υπογραφεί πανομοιότυπη Σύμβαση Μίσθωσης για την «Περιοχή 10» στο νότιο Ιόνιο και θα ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο των Συμβάσεων για τις περιοχές «Άρτα - Πρέβεζα» και «ΒΔ Πελοπόννησος»" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του - και θα επενδύσει, προκειμένου - να διαπιστωθεί εάν και πού υπάρχουν εκμεταλλεύσιμοι Υδρογονάνθρακες στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ανταποκριθεί και σε νέες προσκλήσεις, οι οποίες πιθανώς θα παρουσιαστούν για έρευνα και εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Είναι αυτονόητο πως ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια θα ενημερώσει επισήμως και υπευθύνως, όταν και αν υπάρξουν νέες συμφωνίες.

newmoney.gr

Νέες τιμές θέρμανσης καθημερινά στο thermansi.b2green.gr

B2Green
By B2Green.gr 17:05, 19/03/2017
2nd City Connect - Forum & Exhibition
Energy Commodities Conference 2017
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter
Ashrae Hellenic Chapter
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου

Institute of Zero Energy Buildings