Η Schneider Electric παρουσιάζει τις νέες λύσεις εξωτερικού φωτισμού Mureva Lights

B2Green avatar
17:12, 19/11/2019
Business > Δελτία Τύπου > Νέα

Η Schneider Electric παρουσιάζει τις νέες λύσεις εξωτερικού φωτισμού Mureva Lights

Thermogas

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τη νέα σειρά προβολέων για εξωτερικούς χώρους, Mureva Lights, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών. Με επίκεντρο την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, οι προβολείς της σειράς Mureva Lights ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους και την απόδοσή τους, που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι συγκεκριμένοι LED προβολείς είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν ισχυρό φωτισμό, με δυνατότητα επιλογής θερμότητας χρώματος, ώστε να φωτίζουν κάθε χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η εγγυημένη φωτεινότητά τους και ο αισθητήρας κίνησης, σας προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας κατά πιθανών εισβολέων στον εκάστοτε
χώρο, ενώ οι πολλαπλές ρυθμίσεις του αισθητήρα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους, είναι ανθεκτικοί και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως καταστάσεις αυξημένης υγρασίας και βροχής αλλά και σε ακτινοβολία UV, σκόνη, καπνό, καυσαέριο.

Παράλληλα, οι προβολείς LED Mureva Lights ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικά λεπτό και πρακτικό σχεδιασμό τους που επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο και προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπως σε σπίτια, γκαράζ, κήπους και υπόγειους χώρους στάθμευσης, ακόμη και σε αθλητικές αίθουσες ή και αποθήκες. Επιπλέον, εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα με απλές οδηγίες χάρη στη χαμηλή θέση του βραχίονα, εξοικονομώντας περισσότερο από το 50% του χρόνου εγκατάστασης. Ακόμη, η σειρά Mureva Lights καλύπτει και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών, καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενο φακό χειρός και κεφαλής σε διάφορα μεγέθη, αλλά και προβολέα εργασίας.

Η σειρά Mureva Lights, όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι φιλική προς το περιβάλλον και κατασκευασμένη από υλικά υψηλών προδιαγραφών, καθιστώντας την ιδανική για κατοικίες και κτίρια. Τέλος, η LED τεχνολογία εξασφαλίζει μειωμένο κόστος κατανάλωσης ρεύματος, ενώ εγγυάται υψηλή αξιοπιστία και απόδοση.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 17:12, 19/11/2019
ΔΕΠΑ
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL