Λύση ενεργειακής εξοικονόμησης στα Public από την SenseOne

Λύση ενεργειακής εξοικονόμησης στα Public από την SenseOne

Civiltech

Η Public μειώνει τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος του δικτύου καταστημάτων της με τη λύση ενεργειακής εξοικονόμησης της SenseOne που βασίζεται στο λογισμικό buildingSense Software-as-a-Service.

Συγκεκριμένα, το λογισμικό buildingSense της SenseOne συλλέγει μετρητικά δεδομένα κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και απεικονίζει το ενεργειακό προφίλ των 43 καταστημάτων της Public σε μία οθόνη με τη χρήση dashboards. Με αυτόν τον τρόπο, η Public επιτυγχάνει την εξ αποστάσεως, online παρακολούθηση της ενεργειακής συμπεριφοράς του δικτύου καταστημάτων της, αναλύοντας με τη χρήση αλγορίθμων τις καταναλώσεις για τον άμεσο εντοπισμό ευκαιριών εξοικονόμησης.

Ο εξ αποστάσεως έλεγχος του ενεργοβόρου εξοπλισμού, όπως είναι ο κλιματισμός και ο φωτισμός, ο έγκαιρος εντοπισμός και η αποτροπή μη κανονικών καταναλώσεων με την αποστολή αυτοματοποιημένων alerts, alarms, notifications, καθώς και η κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού βάσει Energy Performance Indicators (EnPIs) είναι ορισμένες από τις σημαντικές δυνατότητες του buildingSense που η Public αξιοποιεί, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της.

«To buildingSense μας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες κιλοβατώρες ηλεκτρικού ρεύματος, έχοντας όλη την εικόνα της ενεργειακής συμπεριφοράς των καταστημάτων μας στην οθόνη του υπολογιστή μας. Επιλέξαμε τη SenseOne γιατί προσφέρει λύση στο πρόβλημα μείωσης του λειτουργικού κόστους, με τον έλεγχο και την εξάλειψη της σπατάλης ρεύματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άκης Χαμαμτζόγλου, CIO της Public AE.

B2Green
By B2Green.gr 12:12, 04/12/2014
Sto Therm
Rizakos
Calda Energy - Aermec
Knauf
NanoDomi

Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL