ΟΒΥΕ: Ενημέρωση για πιστοποίηση των σεμιναρίων γεωθερμίας– ηλιοθερμίας

ΟΒΥΕ: Ενημέρωση για πιστοποίηση των σεμιναρίων γεωθερμίας– ηλιοθερμίας

Thermogas

Να επικοινωνήσουν άμεσα με την ΓΣΕΒΕΕ όσοι από τους 754 αδειούχους υδραυλικούς παρακολούθησαν τα σεμινάρια για την γεωθερμία και την ηλιοθερμία και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΒΥΕ στις 7 Οκτωβρίου 2015, αναφέρεται:

"Συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Βαργιάμης, στις 23 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, στα γραφεία του ΙΜΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχεηρήσεων) της ΓΣΕΒΕΕ.
Αντικείμενο διαβούλευσης και των δύο συναντήσεων ήταν τα σεμινάρια γεωθερμίας και ηλιοθερμίας τα οποία και παρακολούθησαν 754 αδειούχοι υδραυλικοί από πολλούς συνδέσμους της χώρας, και η συμμετοχή των επιμορφούμενων συναδέλφων σε εξετάσεις πιστοποίησης.

Ο πρόεδρος, ενημερώθηκε εκτενώς από τη διευθύντρια του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, Ν. Αυλωνίτου, για το σχεδιασμό του Ινστιτούτου. Ειδικότερα, η ΓΣΕΒΕΕ στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν τα προαναφερθέντα επιμορφωτικά σεμινάρια, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, έτσι ώστε – άμεσα όσοι τα παρακολούθησαν, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να αποκτήσουν πιστοποίηση στα αντικείμενα της γεωθερμίας και της ηλιοθερμίας. Για την απόκτηση της πιστοποίησης οι συνάδελφοι υδραυλικοί Μέλη συνδέσμων θα πρέπει να έλθουν άμεσα σε επαφή με την ΓΣΕΒΕΕ.

Οι φορείς της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ- ΚΕΚ), θα αναλάβουν όλα τα διαδικαστικά και επιπλέον θα προετοιμάσουν όσους το επιθυμούν προκειμένου να επιτύχουν στις εξετάσεις.

Ως εκ τούτων, οι σύνδεσμοι που, Μέλη τους συμμετείχαν στα σεμινάρια, πρέπει να επικοινωνήσουν με τη ΓΣΕΒΕΕ, στο τηλ. 210 8544666 προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά και να έχουν την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη της Συνομοσπονδίας.

Τέλος, εξυπακούεται ότι και η διοίκηση της ΟΒΥΕ θα είναι στο πλευρό των συναδέλφων για κάθε σχετικό κλαδικό θέμα που τους απασχολεί."

ydravlikos.gr

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 17:33, 08/10/2015
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi

Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL