Επικαιροποίηση των στοιχείων σας στον επαγγελματικό κατάλογο του B2Green.gr

B2Green avatar
12:29, 18/04/2017
Business > Green Business > Νέα

Επικαιροποίηση των στοιχείων σας στον επαγγελματικό κατάλογο του B2Green.gr

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε ενημερωμένο τον επαγγελματικό κατάλογο του B2Green.gr, σας καλούμε να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο B2Green.gr, και συγκεκριμένα στη σελίδα εισόδου των επαγγελματιών: b2green.gr/compPanel/login.php

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, "πατήστε" στην αντίστοιχη φράση έτσι ώστε στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε το email σας για να λάβετε τον αντίστοιχο κωδικό. Το email που θα λάβετε θα έχει τίτλο "B2Green - Password Recovery". Αν δε λάβετε το email στα εισερχόμενα, αναζητήστε το και στο φάκελο των ανεπιθύμητων. Αν το email που χρησιμοποιήσατε δεν υπάρχει καταχωρημένο σε κάποια από τις εταιρίες του επαγγελματικού καταλόγου, τότε θα λάβετε απάντηση χωρίς password (Your password is ______). Αν δε θυμάστε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να το δείτε στην παρουσίαση της εταιρίας σας, στον επαγγελματικό κατάλογο του B2Green.gr, εδώ: b2green.gr/el/professionals.php

Προσοχή: Η διαδικασία αυτή αφορά στην επικαιροποίηση του επαγγελματικού καταλόγου και όχι στη λίστα παραληπτών του καθημερινού newsletter, για το οποίο δεν απαιτείται καμία επικαιροποίηση.

Οδηγίες:

Μετά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, επιλέξτε από το μενού της αριστερής στήλης τη "Διαχείριση".

Στη συνέχεια, στα στοιχεία της εταιρίας σας, στο πεδίο "Προβολή έως τέλος" επιλέξτε το 2017 και στο τέλος της σελίδας πατήστε "submit" για να καταχωρηθεί η επιλογή σας. Σημειώνουμε πως μετά από λίγες εβδομάδες, όσοι επαγγελματίες δεν έχουν πραγματοποιήσει την παραπάνω ρύθμιση, θα απενεργοποιηθούν ως ανενεργοί.

Επιπλέον:

Προτείνουμε, κατά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, να διορθώσετε όσα λάθη ενδεχομένως υπάρχουν στην καταχώρησή σας και να συμπληρώσετε όποιες παραλείψεις υπάρχουν (στοιχεία επικοινωνίας, επιλογή τομέων στους οποίους δραστηριοποιήστε κλπ), ενώ έπειτα από τις αλλαγές σας, μην παραλείψετε να πατήσετε "submit" στο τέλος της σελίδας για να καταχωρηθούν οι αλλαγές. Προσοχή: η επιλογή των τομέων στους οποίους δραστηριοποιήστε, σας καταχωρεί αυτόματα στις αντίστοιχες κατηγορίες του επαγγελματικού καταλόγου, οπότε η σωστή επιλογή τους είναι απαραίτητη.

Τέλος, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στη "Διαχείριση Φωτογραφιών", ανεβάζοντας το λογότυπό σας και πατώντας "submit" για να καταχωρηθεί.

Πακέτα:

Στην επιλογή "Πακέτα" μπορείτε να αιτηθείτε αλλαγή προγράμματος προβολής, επιλέγοντας το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στο αναδυόμενο μενού κάτω από τον πίνακα με τα προγράμματα και στη συνέχεια επιλέγοντας" την "υποβολή αιτήματος".

Σε κάθε περίπτωση, για απορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την επικαιροποίηση των στοιχείων σας ή/και με τις δυνατότητες των προγραμμάτων προβολής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο support@B2Green.gr.

Ευχαριστούμε πολύ
B2Green.gr

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 12:29, 18/04/2017
Climatherm Energy 2018
Domotec & Building Green 2018
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ