«Ηλεκτροκίνηση: ένα μεγάλο βήμα για τη λειτουργία των Έξυπνων Πόλεων και τη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας»

«Ηλεκτροκίνηση: ένα μεγάλο βήμα για τη λειτουργία των Έξυπνων Πόλεων και τη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας»

Building Green Open Space 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. στα πλαίσια της έκθεσης Building Green Expo και DOMOTEC 2017 και των παράλληλων εκδηλώσεων του BUILDING GREEN OPEN SPACE 2017, με θέμα "Ηλεκτροκίνηση: ένα μεγάλο βήμα για τη λειτουργία των Έξυπνων Πόλεων και τη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας", στις 9 Απριλίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Η ημερίδα ξεκίνησε με την ομιλία του Δρ. Γιώργου Αγερίδη, Πρόεδρου του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. και Διευθυντή Ενεργειακής Αποδοτικότητας του Κ.Α.Π.Ε., ο οποίος παρουσίασε τις εξελίξεις ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στη συνέχεια ο κος Δημήτρης Μιχαρικόπουλος, Διευθυντής της εταιρείας FORTISIS που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτροκίνησης και βιώσιμης αστικής κινητικότητας, έκανε μία πλήρη παρουσίαση για την εγκατάσταση και διαχείριση σταθμών φόρτισης για ιδιωτική και δημόσια φόρτιση στον αστικό ιστό.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία και την ομιλία του ο κος Γιώργος Καραμέρος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υποστήριξη της ηλεκτροκίνησης και παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτοποριακό πρόγραμμα για την εγκατάσταση 120 δημόσιων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Περιφέρεια Αττικής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της BMW που κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά από τον κο Αντώνη Αδάναλη, Sales Operations & BMW i Manager, BMW Group Hellas ο οποίος ανέλυσε τη σχεδίαση, την κατασκευή και τις δυνατότητές τους, ενώ εντυπωσιακή για τον κοινό ήταν και η επίδειξη φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της BMW στο χώρο του parking του Εκθεσιακού Κέντρου.

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού το οποίο έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση και το περιεχόμενο των παρουσιάσεων.

Τις παρουσιάσεις όλων των ομιλητών της ημερίδας μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε σε μορφή pdf σε αυτό το σύνδεσμο buildinggreenexpo.gr/building-green-expo-open-space-2017/

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 11:07, 21/04/2017
Σύγχρονα Θέματα Ηλεκτροκίνησης
Domotec & Building Green 2018
NanoDomi-versity: Σεμινάρια κορυφαίων προϊόντων Φωτοβολταϊκών - Αντλιών θερμότητας

Investing in energy efficiency - IENE
11th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
ΚΑΠΕ Enerfund