Νέες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής

Νέες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής

Η ΕΠΑ Αττικής ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της ηλεκτρονικής αναζήτησης πληροφοριών και πληρωμών προχώρησε στον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας της και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

Η νέα ιστοσελίδα, διαθέσιμη στη διεύθυνση www.aerioattikis.gr, σχεδιάστηκε πλήρως προκειμένου να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία. Παρέχει όλη την πληροφόρηση σχετικά με το φυσικό αέριο, τις χρήσεις, την ανταγωνιστικότητά του, τα πακέτα προσφορών και προϊόντων της εταιρείας, αλλά και χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι και την επιχείρηση.

Με ένα διαδραστικό video ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος στο οποίο χρησιμοποιείται φυσικό αέριο για θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό και να ενημερωθεί για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου αλλά και να γνωρίσει τεχνικές λεπτομέρειες κάθε σταδίου της κεντρικής ή αυτόνομης εγκατάστασης.

Η ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά μια νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης κι ένα δυναμικό κανάλι ενημέρωσης των καταναλωτών φυσικού αερίου που επιδιώκει να βελτιώσει την εμπειρία τους στην επαφή τους με την εταιρεία μέσα από τις πληροφορίες και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχει.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί η νέα υπηρεσία «My Account» που μεταξύ άλλων έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες για τον λογαριασμό του κάθε καταναλωτή.

Επίσης, η υπηρεσία "e-payment" δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών στους καταναλωτές σε ένα εξαιρετικό και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η νέα σελίδα διαθέτει πλήρες λειτουργικό μενού, φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαθεσιμότητα δικτύου φυσικού αερίου αλλά και online αίτηση σύνδεσης καθώς και υπηρεσίες click2call & click2chat.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 14:14, 08/05/2017
Ariston
Calda Energy - Aermec
11th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
ΚΑΠΕ Enerfund