Στον Δήμο Νέας Ιωνίας το «Βραβείο Οικόπολις 2017 - Περιβαλλοντικής Διαχείρισης»

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας το «Βραβείο Οικόπολις 2017 - Περιβαλλοντικής Διαχείρισης»

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας απονεμήθηκε φέτος το «Βραβείο Οικόπολις 2017 - Περιβαλλοντικής Διαχείρισης».

Ο φορέας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑΣ για περισσότερα από δέκα χρόνια αξιολογεί δράσεις και έργα περιβαλλοντικής ευαισθησίας από όλες τις δραστηριότητες της κοινωνικής ζωής, επιλέγει τα πιο καινοτόμα και με τα καλύτερα αποτελέσματα και τα βραβεύει στη διάρκεια μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης, στην οποία συμμετέχουν καθηγητές Πανεπιστημίου, φοιτητές, βουλευτές, υπουργοί, εκπρόσωποι εταιριών, δήμαρχοι και πολλοί άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να βρει κανείς στο www.oikopolisawards.gr ή στο www.ecocity.gr.

Στην φετινή εκδήλωση που έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου 2017 στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας & Πικερμίου, βραβεύτηκαν - ανάμεσα σε άλλους - εκπρόσωποι από τον χώρο της επιστήμης, των πανεπιστημίων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των οργανισμών του δημοσίου, των επιχειρήσεων και των μέσων ενημέρωσης.

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας το βραβείο απονεμήθηκε για την πρωτοτυπία και επιτυχή υλοποίηση ενός πολύπλοκου έργου με τίτλο «Γεωθερμικό Σύστημα Τηλεκλιματισμού και άλλες εφαρμογές ΑΠΕ». Το έργο περιλαμβάνει αξιοποίηση γεωθερμικής ενέργειας, φωτοβολταϊκά συστήματα, λαμπτήρες LED και ηλιακούς συλλέκτες και πραγματοποιήθηκε σε κτίρια του Δήμου Νέας Ιωνίας, της Στέγης Ανηλίκων, του νοσοκομείου Αγίας Όλγας και του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής με σημαντικά – από οικονομική άποψη - αποτελέσματα.

Το βραβείο παρέλαβε προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος μετά την παραλαβή του και αφού ευχαρίστησε τον φορέα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και στην μελλοντική εξέλιξη του.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 10:48, 14/06/2017
Climatherm Energy 2018
Domotec & Building Green 2018
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ