Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΧΑΛΚΟΡ στην Κοζάνη

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ στο σεμινάριο που διοργάνωσε η  ΧΑΛΚΟΡ στην Κοζάνη

Building Green Open Space 2018

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ συμμετείχε ως προσκεκλημένος της ΧΑΛΚΟΡ στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, τον Απρίλιο, με στόχο τη έγκυρη ενημέρωση και συνεχή εκπαίδευση των εγκαταστατών με θέμα, «τα πλεονεκτήματα της χρήσης χαλκοσωλήνων και τις απαραίτητες προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης».

Στο σεμινάριο συμμετείχαν υδραυλικοί από όλη την Δυτική Μακεδονία, και τους συνδέσμους υδραυλικών Εορδαίας, Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς, οι έμποροι της ευρύτερης περιοχής καθώς και καθηγητές από το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας.

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ με τη συμμετοχή της στο σεμινάριο της ΧΑΛΚΟΡ, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις, τη στρατηγική αλλά και τους στόχους της.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Τοιχομίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους της Ένωσης, όπως στην προάσπιση, διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία των ειδών θέρμανσης, στην τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου θέρμανσης στο πλαίσιο της "πράσινης ανάπτυξης" αλλά και την ενεργό συμβολή, προβολή και ανάδειξη της πράσινης ενέργειας. Επίσης, έκανε λόγο για διαμόρφωση συνθηκών διοργάνωσης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με την τεχνολογία της θέρμανσης, την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου αλλά και την υπεύθυνη ενημέρωση για τα "πράσινα" είδη θέρμανσης και σχετικές τεχνολογίες βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ, κ. Τοιχομίδης, αναφέρθηκε στη σημασία της χρήσης πιστοποιημένων υλικών στις εγκαταστάσεις θέρμανσης καθώς έτσι επιτυγχάνονται επιπλέον σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Στο κλείσιμο της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΧΑΛΚΟΡ για την έμπρακτη και αμέριστη στήριξη αλλά και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε, προκειμένου η Ένωση να γίνει ευρέως γνωστή και καταξιωμένη στον κλάδο εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Στην φωτο διακρίνονται από αριστερά, ο πρόεδρος του Δ.Σ.της ΕΝΕΕΠΙΘΕ κος Β.Τοιχομίδης , ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ της ΕΝΕΕΠΙΘΕ κος Β.Γιωτόπουλος και ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ κος Δ.Βαργιάμης.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 18:35, 14/06/2017
Ariston
Calda Energy - Aermec
Domotec & Building Green 2018
NanoDomi-versity: Σεμινάρια κορυφαίων προϊόντων Φωτοβολταϊκών - Αντλιών θερμότητας

Investing in energy efficiency - IENE
11th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
ΚΑΠΕ Enerfund