Πτολεμαϊδα: Ανακοίνωση ΔΕΤΗΠ για λειτουργία τηλεθέρμανσης

Πτολεμαϊδα: Ανακοίνωση ΔΕΤΗΠ για λειτουργία τηλεθέρμανσης

Run My Project by B2Green

Οι κίνδυνοι παροχής θερμότητας στην τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας δεν είναι άμεσοι, αλλά θα προκύψουν το 2020, μόνο εάν δεν ανατραπεί η απόφαση για τον ασφυκτικό χρόνο απόσυρσης του σταθμού Καρδιάς. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, απαντώντας στα εσφαλμένα, όπως τονίζει, συμπεράσματα καταναλωτών ότι η τηλεθέρμανση δεν θα λειτουργήσει από φέτος.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η βλάβη της 4ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς, που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα τον περασμένο χειμώνα, έχει επιδιορθωθεί και η μονάδα λειτουργεί από το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017. Επομένως η τηλεθέρμανση τις επόμενες περιόδους θα λειτουργήσει κανονικά.

Η δημοτική επιχείρηση Τηλεθέρμανσης αναφέρει τέλος ότι, ο αγώνας του Δήμου και των πολιτών της Εορδαίας, με την συμπαράσταση της Περιφέρειας και των βουλευτών του νομού, επικεντρώνεται στην μετάθεση του χρόνου απόσυρσης του ΑΗΣ Καρδιάς, μετά το 2020, μέχρι την ολοκλήρωση της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5» και την σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με αυτήν.

ert.gr

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 18:50, 03/08/2017

B2Green Polls

10th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου

Institute of Zero Energy Buildings