Το αυξημένο ενδιαφέρον για το νέο «εξοικονομώ» & μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για τους επαγγελματίες

B2Green avatar
19:13, 08/08/2017
Business > Green Business > Νέα

Το αυξημένο ενδιαφέρον για το νέο «εξοικονομώ» & μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για τους επαγγελματίες

Civiltech

Όσο πλησιάζει η μέρα που θα ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον II», τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον του κοινού.

Μέσα σε μόλις 2 μέρες, σχεδόν 50 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος καταχωρήθηκαν στην πλατφόρμα "Run My Project" που εγκαινιάσαμε στο B2Green την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως φαίνεται & στο στιγμιότυπο παρακάτω, η πλειοψηφία των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος που καταχωρήθηκαν μέσα σε μόλις 2 μέρες, στις 7 & 8 Αυγούστου, αφορά κυρίως στο επερχόμενο πρόγραμμα, χωρίς βέβαια να λείπουν ζητήσεις για net metering, φυσικό αέριο, θερμομόνωση, αντικατάσταση κουφωμάτων, αντλίες θερμότητας, στέγες κλπ.

Αξίζει επιπλέον να υπογραμμίσουμε πως η μαζική καταχώρηση ζητήσεων πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Αυγούστου, περίοδο που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές, ενώ ταυτόχρονα, το Run My Project βρισκόταν στην πρώτη του εβδομάδα!

Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή το νέο πρόγραμμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς και τις ευκαιρίες που δίνονται σε όλους τους επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου που θα αξιοποιήσουν την πλατφόρμα "Run My Project", όπου και τους δίνεται η δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στις ζητήσεις που καταχωρούνται.

Το "Run My Project" διανύει τον πρώτο του δοκιμαστικό μήνα και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Σεπτέμβριο. Διανύοντας το 5ο μας έτος ως B2Green και έχοντας καθιερωθεί ως η δημοφιλέστερη ενημερωτική ιστοσελίδα του χώρου στην Ελλάδα, έχουμε πλέον την εμπειρία, τη γνώση & βέβαια τη διάθεση για να "τρέξουμε" το "Run My Project" έτσι όπως του αξίζει, ώστε να καθιερωθεί ως κοινός τόπος διαδικτυακής συνάντησης του ενδιαφερόμενου κοινού με τους καλύτερους επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου στην Ελλάδα. Και όλα αυτά, με απλό & ξεκάθαρο τρόπο λειτουργίας, χωρίς "ψιλά γράμματα", με σεβασμό στις ανάγκες ενδιαφερομένων & επαγγελματιών.

Ο ευκολότερος, οικονομικότερος & αποδοτικότερος τρόπος εύρεσης νέων πελατών και ενδιαφερομένων, είναι εδώ. Προσοχή: οι ζητήσεις που καταχωρούνται έχουν ημερομηνία λήξης (την οποία καταχωρούν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι), οπότε, για να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να εγγραφείτε άμεσα στην πλατφόρμα, εδώ.

Δείτε επιπλέον:

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος στο Run My ProjectΕκδηλώσεις ενδιαφέροντος στο Run My Project

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 19:13, 08/08/2017
Ηλεκτρονκές Υπηρεσίες ΤΜΕΔΕ
Biomass Day 2019
Via Expo
1st International Biogas Conference
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL