INFACOMA & AQUATHERM 2018 • 9-12 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

INFACOMA & AQUATHERM 2018 • 9-12 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Civiltech

Επίκεντρο της δόμησης, της ανακαίνισης, των κατασκευών, της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, ύδρευσης και αποχέτευσης και του εξοπλισμού για σπα, σάουνες και πισίνες, καθίσταται το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Οι κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου Infacoma και Aquatherm θα συνεχίσουν την επιτυχημένη παρουσία τους στην Αθήνα, στην οποία πέρσι προσέλκυσαν 15.000 επαγγελματίες και 7.000 ιδιώτες επισκέπτες, ενώ συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 200 εκθέτες. Μάλιστα, το έντονο ενδιαφέρον των εκθετών για συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση δημιούργησε την ανάγκη για διεξαγωγή των δύο εκθέσεων σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, το υψηλών προδιαγραφών και πλήρως ανακαινισμένο MEC Παιανίας.

Η Infacoma στα 34 χρόνια ζωής της αποτελεί την πρωταγωνίστρια έκθεση του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών στην Ελλάδα, ενώ η Aquatherm αποτελεί ένα καταξιωμένο διεθνούς φήμης brand, το οποίο εκπροσωπεί τους τομείς της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και εξαερισμού και της διαχείρισης νερού και ενέργειας.

Οι δύο εκθέσεις μεταξύ άλλων συγκεντρώνουν επιχειρήσεις από τον τομέα του εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, εταιρειών διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, αλλά και αυτών με αντικείμενο την κατασκευή και συντήρηση εγκαταστάσεων πισίνας, σπα, σάουνας κτλ.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι πραγματοποιούν εκατοντάδες επιχειρηματικές συναντήσεις αποκλειστικά με τους εκθέτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των Infacoma & Aquatherm Athens 2017 συμμετείχαν ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από 17 χώρες, ενώ περισσότερες από 500 ήταν οι B2B επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τους εκθέτες, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών λειτουργίας τους.

Κύριος στόχος για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 αποτελεί ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση του προγράμματος των προσκεκλημένων εμπορικών αγοραστών για την έναρξη και περαιτέρω ενδυνάμωση των εμπορικών τους σχέσεων με τους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του επιχειρείν των κλάδων.

Μεγάλη απήχηση πρόκειται να έχουν οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών από τις συμμετέχουσες εταιρίες, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων επισκεπτών και εκθετών.

Oι Infacoma και Aquatherm συνδιοργανώνονται από τη ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best και έχουν τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος.

Δείτε το απολογιστικό video των
Infacoma & Aquatherm Athens 2017

* Το B2Green.gr στηρίζει τις εργασίες των εκθέσεων Infacoma & Aquatherm 2018 ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας & εκθέτης.

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 17:11, 05/01/2018
Sto Therm

Τελευταία άρθρα κατηγορίας

Rizakos
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Knauf
Calda Energy - Aermec
Energy In Buildings 2019 - Ashrae Hellenic Chapter
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL