Ανακοίνωση Στρατηγικής Συμφωνίας NanoDomi – Alumil Solar

Ανακοίνωση Στρατηγικής Συμφωνίας  NanoDomi – Alumil Solar

Thermogas

Η NanoDomi συνεχίζει να εδραιώνει την θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες χονδρικού εμπορίου του κλάδου των Φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Με πίστη στη δύναμη των συνεργασιών και τον ποιοτικών λύσεων, υπέγραψε συμφωνία διανομής με την εταιρεία Alumil, προσφέροντας τα υψηλής ποιότητας συστήματα στήριξης της Alumil Solar σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση παράδοση από την αποθήκη της NanoDomi στην Αθήνα.

Με την προσθήκη των βάσεων της Alumil Solar ολοκληρώνει το ήδη πιο επιτυχημένο ΦΒ πακέτο της Ελληνικής αγοράς, δηλαδή τον συνδυασμό ΦΒ πλαισίων Amerisolar και ΦΒ αντιστροφέων KOSTAL, για το πρόγραμμα net metering που δίνει την δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ για πάντα.

Η Alumil Solar είναι μια εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία στα φωτοβολταϊκά:

  • Μέλος του ομίλου της Alumil που παρέχει πιστοποιημένες βάσεις στήριξης Φ/Β από κράμα αλουμινίου υψηλής ανθεκτικότητας σε διάβρωση (AI 6005T6).
  • Πρωτοπόρος στον κλάδο των ΑΠΕ με την παραγωγή και διάθεση προφίλ σε όλο τον κόσμο από το 2000. Το 2009 ιδρύθηκε η θυγατρική Alumil Solar
  • 17 έτη εμπειρίας στην παραγωγή βάσεων στήριξης σε Φ/Β πάνελ για χωράφια και για στέγες.
  • Πλήρης σειρά βάσεων στήριξης HELIOS διεθνώς πιστοποιημένη (Ευρωκώδικα 1,3 και 9).
  • Σχεδιασμός για μόνιμα φορτία, θερμοκρασιακές μεταβολές, φορτίο χιονιού και ανέμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ευρωκώδικα 1.
  • Δυναμικά φορτία βάση του φάσματος σχεδιαμού του ισχύοντος Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού 2000 (ΕΑΚ-2000) με τις συμπληρώσεις του 2003.
  • Συμβατά με όλους τους τύπους ΦΒ πλαισίων
  • Εγκατεστημένη ισχύ άνω του 1 GW παγκοσμίως
  • Διεθνής Παρουσία (Ιταλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Βοσνία, η Αγγλία, η Σερβία, η Κύπρος, η Ιαπωνία, η Αίγυπτος κλπ.)

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οι προϊόντικές λύσεις ΦΒ πακέτων ης NanoDomi συμπληρώνονται με την καινοτόμο τεχνολογία και την τεχνογνωσία του προσωπικού της Alumil Solar, κάνοντας το ήδη εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών της NanoDomi να ξεχωρίζει. Μέσω του προγράμματος αυτοπαραγωγής – αυτοκατανάλωσης (net metering) δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να παράγουν την ενέργειά τους και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα (CO2), ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά τους έξοδα. H NanoDomi έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης (EQA) για την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας που ακολουθεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO9001:2008, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για περισσότερα στοιχεία για τη NanoDomi και το πρόγραμμα net metering, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.nanodomi.com. Για πλήρη ενημέρωση στα προϊόντα της Alumil Solar επισκεφθείτε την σελίδα www.alumilsolar.com

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

B2Green
By B2Green.gr 15:35, 12/01/2018
Thermal Drones
NanoDomi
Kostal Solar
The Solar Future Greece 2019
Bravo Awards 2019
INVENT ICT
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL