Main Menu

εξοικονόμηση - ενέργεια - ΑΠΕ - θέρμανση - δόμηση - περιβάλλον
ενημέρωση - business - τεχνολογία - οδηγός αγοράς


Έφτασε η ώρα για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018! 9 - 12 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας

Έφτασε η ώρα για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018! 9 - 12 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας

Civiltech

Διαβάστε σχετικά:


Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τη δόμηση, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 12.000 τ.μ. του MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Τουλάχιστον 15.000 επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκθέσεις, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στους κλάδους δόμησης, ανακαίνισης, θέρμανσης, μονωτικών υλικών και κουφωμάτων, κλιματισμού, διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και σπα για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες, σε μία πλήρη και άρτια εκθεσιακή διοργάνωση. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 220 άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες.

Στα πλαίσια του σημαντικού εκθεσιακού γεγονότος, θα αναδειχθούν οι τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις “πράσινες” κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, καθώς επίσης οι οικονομικά προσιτές εφαρμογές, η χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των υδάτινων πόρων, οι δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών κ.ά.

Κύριος στόχος για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 αποτελεί ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση του προγράμματος των προσκεκλημένων εμπορικών αγοραστώνπρος όφελος των συμμετεχόντων, συμβάλλοντας έτσι στο επιχειρείν των κλάδων.

Στo διεθνή χαρακτήρα των εκθέσεων ιδιαίτερο ρόλο έχει το γεγονός ότι η Aquatherm αποτελεί παγκοσμίου φήμης εκθεσιακό brand της Reed Exhibitions με αποκλειστική παρουσία για τα Βαλκάνια και την Τουρκία, ενώ η Infacoma αποτελεί έκθεση- θεσμό για τον κλάδο εντός και εκτός Ελλάδος εδώ και 34 χρόνια.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018 συνδιοργανώνονται από τον εθνικό Φορέα διοργάνωσης εκθέσεων ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best.

Σύσσωμος ο κλάδος του αλουμινίου και των υαλοπινάκων στις Infacoma & Aquatherm Athens 2018

Το διεθνές εκθεσιακό δίδυμο Infacoma & Aquatherm Athens 2018, το οποίο συστήθηκε πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό πέρυσι με ιδιαίτερη επιτυχία, επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο και με εντυπωσιακά αυξημένες συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενοι στους κλάδους παραγωγής προϊόντων αλουμινίου και κουφωμάτων καθώς και υαλοπινάκων, πρόκειται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες-εκπρόσωποί τους, δεδομένου ότι το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός αποτελεί εγγύηση για την «εκτίναξή» τους στο εγχώριο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Οι πιο προηγμένες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές λύσεις για τον κλάδο φιλοξενίας

Ξεχωριστή βαρύτητα έχει δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας, προβάλλοντας τα ως σημεία διαφοροποίησης των ξενοδοχείων και πάσης φύσεως τουριστικών καταλυμάτων μέσω της επένδυσης και ανάδειξής τους ως πρόσθετες υπηρεσίες αξίας.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018 βρίσκονται δίπλα και στην τουριστική αγορά, προσκαλώντας τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μεσαίων ξενοδοχείων και τουριστικών διαμερισμάτων καθώς και μικρών καταλυμάτων από όλη τη χώρα, να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις τελευταίες και καινοτόμες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές τάσεις, τις πλέον εξελιγμένες σχετικές τεχνολογικές εφαρμογές και τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς οικονομικά τρόπους ενεργειακής θωράκισης των μονάδων τους.

Εκθέματα

Τα εκθέματα τα οποία θα παρουσιαστούν στις Infacoma & Aquatherm Athens 2018, καλύπτουν ένα εντυπωσιακό εύρος τομέων και αντικειμένων: Δόμηση & Ανακαίνιση, Μόνωση & Προστασία, Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμός, Βιοκλιματικός Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας, Σπα κ.ά

Δείτε αναλυτικά όλα τα εκθέματα της Infacoma Athens Δείτε αναλυτικά όλα τα εκθέματα της Aquatherm Athens

 
Παράλληλες Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο των εκθέσεων Infacoma & Aquatherm Athens 2018 θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες με τη συμμετοχή και καθοδήγηση κατηρτισμένων Φορέων, επαγγελματιών και επιστημόνων, τα οποία αποσκοπούν στο να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για εξειδικευμένα θέματα και εφαρμογές στους κλάδους της δόμησης, των κατασκευών, της ύδρευσης, της θέρμανσης, του κλιματισμού και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης

Πρόσβαση

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (αριθμ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα).

Σημειώνεται ότι διατίθεται δωρεάν μεταφορά από και προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο, με λεωφορεία της διοργάνωσης.

Parking

Το MEC διαθέτει 30.000 τ.μ. δωρεάν χώρο στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

Δείτε όλους τους τρόπους πρόσβασης στον χώρο της έκθεσης

Ωράριο Λειτουργίας

Η είσοδος στο χώρο των εκθέσεων, είναι δωρεάν για επαγγελματίες κατόπιν καταγραφής. Απαραίτητη η προσκόμιση επαγγελματικής κάρτας στην είσοδο της έκθεσης.

Η είσοδος για το κοινό είναι 3€ και για τις δύο εκθέσεις.

Το B2Green.gr και το RunMyProject.gr στηρίζουν τις εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 ως επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας και εκθέτες (περίπτερο Α-09)

Κατεβάστε και εκτυπώστε την πρόσκλησή σας από εδώ

B2Green
By B2Green.gr 13:25, 06/02/2018