Διεθνής Έκθεση Climatherm – Energy 22 – 25 Φεβρουαρίου 2018

Διεθνής Έκθεση Climatherm – Energy 22 – 25 Φεβρουαρίου 2018

Λίγες ημέρες απέμειναν έως την διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης Climatherm - Energy 2018. Αδιαμφισβήτητα η εν λόγω έκθεση συμβάλλει επί σειρά ετών στην παρουσίαση της εξέλιξης των νέων τεχνολογιών στον τομέα της ενέργειας, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα δημιουργίας νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της ενέργειας, είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλο το επαγγελματικό κοινό του κλάδου, στην κορυφαία κλαδική αυτή διεθνή διοργάνωση  διατηρώντας σταθερή την αξία της, ως τον καλύτερο αρωγό προσφοράς γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και δυνατών μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των καλύτερων και επαγγελματιών του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Climatherm Energy είναι η κορυφαία, μεγαλύτερη και εξειδικευμένη  Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την στήριξη και συμμετοχή, όλων των μεγάλων φορέων του κλάδου, δίνοντάς της ισχύ, ως το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς για επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά, η βιομάζα, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο – υγραέριο ( LPG ), τον κλιματισμό, την οικονομική θέρμανση, τα ενεργειακά τζάκια, τους καυστήρες πέλλετ, τον εξαερισμό, τη βιομηχανική ψύξη, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την ηλιακή ενέργεια, την ύδρευση και την αφαλάτωση.  Σημαντικό, επίσης, να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λάβουν μέρος παρουσιάσεις καθώς και ημερίδες, όπως των εταιριών «THEROS - ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ», «ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε – TCL»,  «ΘΕΡΜΟΛΑ», «BOSCH BUDERUS» του «Ε.Ι.Α.Χ.- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΛΚΟΥ» αλλά και του συνδέσμου «ΠΣΔΜ-Η» και «Ο.Ψ.Ε» προς ενημέρωση και αναβάθμιση των γνώσεων, τόσο του επισκέπτη όσο και των εκθετών μας.

Στόχος της Project είναι, όπως πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της Διεθνούς έκθεσης Climatherm - Energy, στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, η σωστή διαφήμιση και η στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό, χαρακτηριστικά που θα κάνουν για ακόμα μια φορά την ClimathermEnergy 2018”, τη μεγαλύτερη διεθνή εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα.

Αναμένεται να την επισκεφθούν 20.000 και πλέον επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

* Τα B2Green.gr & RunMyProject.gr στηρίζουν την Climatherm Energy 2018 ως επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας & εκθέτες

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 15:51, 08/02/2018
Ariston
Calda Energy - Aermec
Verde.Tec 2019
Via Expo
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL