Η ΕΒΗΕ Εξοικονομεί Κατ’ Οίκον

Η ΕΒΗΕ Εξοικονομεί Κατ’ Οίκον

Civiltech

Ο νέος κύκλος του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον είναι πλέον πραγματικότητα. Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου εντάξεων, ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε με βελτιωμένους όρους, ως μια δεύτερη ευκαιρία για να θωρακίσετε ενεργειακά το σπίτι σας.

Οι τεχνολογίες ηλιοθερμίας εντάσσονται και πάλι στο πρόγραμμα, αυτή τη φορά με μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών. Από τον κλασσικό ηλιακό θερμοσίφωνα που για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει ανέξοδα και αθόρυβα ζεστό νερό σχεδόν όλο το χρόνο, μέχρι τα κεντρικά συστήματα και τις σύγχρονες εφαρμογές υποβοήθησης θέρμανσης για οικονομία στην βασική πηγή ενέργειας (πετρέλαιο, αέριο, βιομάζα, ρεύμα). Παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας.

Η επιλογή των βασικών στοιχείων ενός ηλιοθερμικού συστήματος, ανεξαρτήτως εφαρμογής, είναι σημαντική απόφαση. Ο ηλιακός συλλέκτης που παράγει την ενέργεια και η δεξαμενή αποθήκευσης νερού που την διατηρεί είναι σημαντικό να έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον επιδοτεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία συνοδεύονται από τα απαραίτητα από τον νόμο πιστοποιητικά, στοιχεία απόδοσης και σημάνσεις.

Η ΕΒΗΕ, ως ο φορέας που εκπροσωπεί τον κλάδο της ηλιοθερμίας και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, αποτελεί διασφάλιση ότι όλες οι απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά και του προγράμματος πληρούνται, μέσα από τις δράσεις ενημέρωσης αλλά και τεχνικής βοήθειας των μελών της.

Επιλέγοντας ηλιοθερμικό σύστημα από μέλος της ΕΒΗΕ διασφαλίζετε αξιοπιστία, ασφάλεια και ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις του Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον, ώστε να απολαμβάνετε δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο απροβλημάτιστα για δεκαετίες.

Τα μέλη της ΕΒΗΕ μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ebhe.gr.

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 09:23, 12/04/2018
Sto Therm
Rizakos
Calda Energy - Aermec
Knauf

12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL