Φωτοβολταϊκό Σύστημα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering) στην Ηλιούπολη από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή

Φωτοβολταϊκό Σύστημα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering) στην Ηλιούπολη από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή

Συνδέθηκε από την ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με επιτυχία στο δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ άλλο ένα Φωτοβολταϊκό Σύστημα με το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού (Net Metering) στην Ηλιούπολη Αττικής.

Η εγκατάσταση έγινε σε δώμα οικίας με εγκατεστημένη ισχύ 6 kWp και θα καλύπτει ενεργειακές ανάγκες του κτηρίου σε ρεύμα βάσει της αντίστοιχης Σύμβασης Συμψηφισμού με ΔΕΗ για τα επόμενα 25 έτη.

Η μελέτη και υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα κατασκευής Φ/Β συστημάτων και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για το ίδιο το σύστημα αλλά και για άτομα που εργάζονται και κινούνται στο χώρο.

Τηρώντας όλους τους κανονισμούς ηλεκτρολογικής προστασίας βάσει ΕΛΟΤ, προσαρτήθηκαν (πέραν των υποχρεωτικών από ΔΕΔΔΗΕ διατάξεων) απαγωγοί κρουστικών υπερτάσεων – ασφαλειοδιακόπτες και ραγοϋλικά προστασίας σε πίνακες υψηλής αντοχής και ποιότητας για την απόλυτη εξασφάλιση αδιάλειπτης και ασφαλούς λειτουργίας του Φ/Β συστήματος.

Χρησιμοποιήθηκαν πολυκρυσταλλικά Φωτοβολταϊκά Πλαίσια του Γερμανικού Οίκου Solarworld με φωτο-διαπερατά Φ/Β στοιχεία, αντιστροφέας Steca Γερμανικής προέλευσης, ηλεκτρολογικό υλικό Noark και το όλο σύστημα τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη πέργκολα, με όλες τις απαραίτητες από τη νομοθεσία άδειες και εγκρίσεις.

Κατά την τελική παράδοση και ενεργοποίηση του συστήματος, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε πλήρως ο ιδιοκτήτης του Φ/Β με έμφαση σε απαραίτητες και πρακτικές συμβουλές ασφαλών χειρισμών και διαδικασιών καθαρισμού καθώς και σε θέματα λογαριασμών ΔΕΔΔΗΕ και τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας για τη μέγιστη οικονομική απολαβή και γρηγορότερη απόσβεση της σημαντικής επένδυσής του.

Η Ελληνική τεχνική εταιρεία ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή με την επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο των Φ/Β συστημάτων προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στις οικονομικές ανάγκες της εποχής.

Η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή, αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς πολυτεχνείου εξειδικευμένους και πιστοποιημένους κατά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πιστοποίησης Φ/Β εγκαταστατών PVTRIN με πανελλαδική κάλυψη. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πακέτα εγκατάστασης - συντήρησης για κάθε είδους Φ/Β σύστημα, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, εμπειρία και τεχνογνωσία.

ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Κεντρικά γραφεία: Λεωφ.Λαυρίου 17 & Εφέδρων Αξιωμ. 2, Παλλήνη Αττικής
Τηλ: 211.4048660
www.tasisenergy.gr

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 13:44, 09/05/2018
Thermal Drones
Kostal Solar

12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL