Τα πρωτοποριακά γυμναστήρια ICON Fitness εξοπλίστηκαν με ολοκληρωμένες LG επαγγελματικές λύσεις

Τα πρωτοποριακά γυμναστήρια ICON Fitness εξοπλίστηκαν με ολοκληρωμένες LG επαγγελματικές λύσεις

Τα γυμναστήρια ICON Fitness επέλεξαν το τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) για την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων κλιματισμού, παραγωγής ζεστού νερού και digital signage στα καταστήματά τους στην Αθήνα και την Πάτρα. Οι εντυπωσιακοί και πρωτοποριακοί χώροι γυμναστικής αναβαθμίστηκαν με σκοπό να προσφέρουν στους αθλούμενους ένα σύγχρονο περιβάλλον και την ιδανική ατμόσφαιρα για την άθλησή τους.

H LG σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών για πελάτες του ιδιωτικού τομέα, ανέλαβε την προμήθεια συστήματος επαγγελματικού κλιματισμού Multi V με εσωτερικές μονάδες αεραγωγών ψευδοροφής και συστήματος παραγωγής ζεστού νερού με αντλίες θερμότητας LG THERMA V για το κατάστημα του Χαλανδρίου και Hydrokit για το κατάστημα της Πάτρας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τα χαμηλά λειτουργικά κόστη των LG συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού, έπαιξαν καίριο ρόλο στην επιλογή των συγκεκριμένων LG λύσεων από τα γυμναστήρια ICON Fitness.

Επιπλέον, η αλυσίδα γυμναστηρίων επέλεξε την LG και την εταιρεία Panou Systems Integrator, που δραστηριοποιείται στην παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων διασυνδεδεμένων συστημάτων για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για τον εξοπλισμό της με  προηγμένες λύσεις digital signage. Συγκεκριμένα, στις αίθουσες εκγύμνασης εγκαταστάθηκαν 2x2 Video walls με οθόνες της σειράς LV35A, τα οποία χάρη στο πολύ λεπτό πλαίσιο τους (bezel-to-bezel) δίνουν την εντύπωση την ενιαίας μεγάλης οθόνης. Επίσης, εγκαταστάθηκαν SuperSign τηλεοράσεις της σειράς LW540S, οι οποίες συνδυάζουν λειτουργίες ψηφιακής σήμανσης με την χρήση τηλεόρασης.

Η υλοποίηση των έργων έγινε από τους συνεργάτες της LG, ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ και PANOU Systems Integrator, σε μελέτη του αρχιτεκτονικού γραφείου Zoumboulakis Architects, σε project Management της εταιρείας  Emmetron IKE και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη της εταιρείας INSTA Σύμβουλοι Μηχανικοί, οι οποίοι με την μακρόχρονη εμπειρία τους προσέφεραν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων μέσω της συνεργασίας μας με τα γυμναστήρια ICON Fitness. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των γυμναστηρίων αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών και των συνεργατών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών συστημάτων της LG αποτελούν αξιόπιστη επιλογή».

Ο κ. Παναγιώτης Μπάζος, CEO της ICON Fitness Gyms, δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση κορυφαίων επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG αποδεικνύεται βέλτιστη για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οι παροχές των γυμναστηρίων ICON Fitness συμπληρώνονται άψογα με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutionsεπισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχεται σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 13:48, 06/08/2018
Ariston
Calda Energy - Aermec
PassiExpo North 20109
Biomass Day 2019
Via Expo
1st International Biogas Conference
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL