Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) στην 83η ΔΕΘ

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) στην 83η ΔΕΘ

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (ΔΕΔΑ), αρμόδια για τη διαχείριση και ανάπτυξη των υποδομών διανομής στην περιφέρεια της χώρας, δίνει δυναμικό παρόν στη 83η ΔΕΘ 2018.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της θα γίνουν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 12.00, στο Περίπτερο 10, Stand 15a.

Σκοπός της παρουσίας της ΔΕΔΑ στη ΔΕΘ 2018 είναι να σηματοδοτήσει την εδραίωση ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με την κοινωνία στις περιοχές της αδείας, με τους εν δυνάμει καταναλωτές αερίου, τους επαγγελματικούς φορείς, τις εμπορικές επιχειρήσεις, τους Δήμους και φορείς που διαχειρίζονται χώρους κοινωνικού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την κινητοποίηση και ευαισθητοποίησή τους σε σχέση με τα οφέλη της μετάβασης στο φυσικό αέριο, αλλά και να τους ενημερώσει κυρίως για τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη σύνδεση με το δίκτυό της (αίτηση, μελέτες, εγκαταστάσεις κ.ο.κ.). Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΔΕΔΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη μέχρι σήμερα πορεία της Εταιρείας και τις μελλοντικές επεκτάσεις του δικτύου, τον σχεδιασμό της για τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων στις περιοχές ανάπτυξης του δικτύου το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και να προμηθευτούν με πληροφοριακό υλικό σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και τη μελέτη και κατασκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων.

Αποστολή της ΔΕΔΑ είναι η διασφάλιση της πρόσβασης στο φυσικό αέριο ως οικονομικό καύσιμο στους οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, συμβάλλοντας καθοριστικά στην περιφερειακή ανάπτυξη και μεγέθυνση των τοπικών οικονομιών, στις προσπάθειες καταπολέμησης της ενεργειακής φτώχειας, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Το – υπό πλήρη ανάπτυξη – πλάνο επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ, προβλέπει την ανάπτυξη των υποδομών διανομής για τη τροφοδοσία κτιρίων σε 18 πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ωρίμανσης και για 6 ακόμη πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 17:21, 07/09/2018

Ariston
Calda Energy - Aermec
ΚΑΠΕ Enerfund
PV Market & Tender Mission Greece

Renpower Greece 2018
Verde.Tec 2019
Via Expo
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL