Επεκτείνεται στην Θεσσαλονίκη η ΕΠΑ-Αττικής

Επεκτείνεται στην Θεσσαλονίκη η ΕΠΑ-Αττικής

Tον πρώτο σταθμό για την επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκτός Αττικής πραγματοποιεί η Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας (πρώην ΕΠΑ-Αττικής) εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή της Καλαμαριάς, το οποίο θα προσφέρει συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες για φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.

Στο νέο κατάστημα του Φυσικού Αερίου – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην Καλαμαριά (Εθνικής Αντιστάσεως 38Α) οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μπορούν να ενημερωθούν και να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικά συνδυαστικά πακέτα ενέργειας που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες, αξιόπιστες λύσεις και μοναδικά προνόμια τόσο για νοικοκυριά, όσο και για επιχειρήσεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επέκταση της δραστηριότητάς μας ξεκινά από την Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι για εμάς ένα πραγματικό ορόσημο, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και μια αγορά στρατηγικής σημασίας. Η λειτουργία του καταστήματός μας στην πόλη είναι το πρώτο βήμα και ταυτόχρονα η αφετηρία για την επέκταση μας σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

«Έχοντας διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία 160 και πλέον ετών και με βασικό όχημα την καινοτομία, την εξασφάλιση σημαντικών συνεργασιών και την εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε την επόμενη ημέρα στον χώρο της ενέργειας».

Tο Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και στην έκθεση-θεσμό για τον εγχώριο και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περίπτερο (Θέση Ιδιαίτερης Προβολής 13α) οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου και να διασκεδάσουν λαμβάνοντας μέρος σε ένα πρωτότυπο escape room με έπαθλο εντυπωσιακά δώρα και προσφορές μόνο για τους επισκέπτες του περιπτέρου!

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 17:26, 07/09/2018
Ariston
Calda Energy - Aermec
Biomass Day 2019
Via Expo
1st International Biogas Conference
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL