e-adeies: νέες ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του ΤΕΕ

e-adeies: νέες ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του ΤΕΕ

Civiltech

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για ενημέρωση των μηχανικών σχετικά με το νέο πληροφοριακό σύστημα e–adeies και την ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών, συνεχίζει τη σειρά εκπαιδευτικών – ενημερωτικών εκδηλώσεων για Διπλωματούχους και Πτυχιούχους Μηχανικούς και στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα, Αθήνα, 1οςόροφος) διεξάγονται ενημερωτικές – εκπαιδευτικές συναντήσεις με εισηγητές στελέχη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και εθελοντές μηχανικούς, προκειμένου να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο με το νέο σύστημα όλοι οι μηχανικοί, να επιλυθούν απορίες και να διευκρινιστούν τεχνικά θέματα του πληροφοριακού συστήματος που εφαρμόζει τις διατάξεις του 4495/2017 για το δομημένο περιβάλλον.

Οι επόμενες ενημερωτικές και εκπαιδευτικές αυτές δράσεις του Επιμελητηρίου έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22/11/2018 και Δευτέρα 10/12/2018, με ώρα έναρξης στις 15:00 (3μμ.).

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος αλλά και για την εύρυθμη ροή των συναντήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί κοσμοσυρροή, όσοι μηχανικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να εγγράφονται στη σχετικά λίστα συμμετοχής, με συμπλήρωση της φόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdAhzaa834Lt4yIJX-KZgzAi8NDeM2Hw6CwIiWh-_gbFzzaA/viewform

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

«Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ξεκίνησε και επίσημα η ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών, μια πραγματική μεταρρύθμιση της χώρας στον τομέα της αδειοδότησης και του δομημένου περιβάλλοντος. Το ΤΕΕ ανέπτυξε το πληροφοριακό σύστημα e-adeies και υλοποίησε τις προβλέψεις του νόμου 4495, όπως έχουν εξειδικευθεί μέχρι σήμερα με τις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις και κανονιστικές ρυθμίσεις. Ξεκινήσαμε την πιλοτική λειτουργία στις αρχές Σεπτεμβρίου, προχωρήσαμε στην εφαρμογή και συνεχίζουμε με ενημέρωση όλων των μηχανικών και τυχόν προσαρμογές που θα προκύπτουν νομοθετικά. Τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί όσο και μηχανικοί του δημοσίου στις αρμόδιες υπηρεσίες αποτελούν, όχι μόνο τους χρήστες του συστήματος, αλλά και πολύτιμους συμπαραστάτες σε μια μεταρρύθμιση που καθυστέρησε αλλά μπορεί να αλλάξει τη χώρα. Με την καθημερινή μας πρακτική, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του Έλληνα Μηχανικού, μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια σύγχρονη χώρα. Το ΤΕΕ, το οποίο σχεδίασε, ανέπτυξε και θα συντηρεί το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών, στέκεται, μαζί με τα στελέχη του, στο πλευρό του μάχιμου μηχανικού για να επιλύσει προβλήματα και να προτείνει εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές λύσεις».

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 16:59, 08/11/2018
Sto Therm

Rizakos
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Knauf
Calda Energy - Aermec
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
The Solar Future Greece 2019
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL