WATT+VOLT: Ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά

B2Green avatar
11:01, 10/12/2018
Business > Δελτία Τύπου > Νέα

WATT+VOLT: Ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, έχοντας ήδη συμπληρώσει 7 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον κλάδο της ενέργειας, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της. Στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της, ολοκληρώνει το 2018 έχοντας αναπτύξει 25 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά, που απαρτίζονται από καταστήματα (ιδιόκτητα ή franchise), αλλά και καταστήματα επίσημων συνεργατών. Με γνώμονα την πελατοκεντρική στρατηγική ανάπτυξής της η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ενίσχυση της παρουσίας της μέσω της δημιουργίας φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Η WATT+VOLT είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη και καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας που έχει στη διάθεσή του ένα τόσο μεγάλο δίκτυο καταστημάτων. Η είσοδος της WATT+VOLT στη λιανική αγορά πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά  και σε μικρότερες πόλεις ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και αποτελώντας σε πολλές περιοχές το πρώτο κατάστημα ενέργειας. Από τα 25 καταστήματα του δικτύου τα 8 λειτουργούν στη Β. Ελλάδα, ενώ στην Αθήνα η εταιρεία λειτουργεί με 2 καταστήματα, ένα στο Μαρούσι και ένα στη Νίκαια.

Στα καταστήματα της WATT+VOLT που ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό design τους, οι καταναλωτές απολαμβάνουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, έχοντας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που βρίσκεται πάντα δίπλα τους για να τους βοηθήσει να επιλέξουν σωστά και εύκολα τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους, αλλά και να απαντήσει σε κάθε τους απορία σχετικά με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει.  Όλοι οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν σημαντικής έκπτωσης στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες IoT (smartwatt, smarteverything), καθώς και τις τρέχουσες προσφορές. Όσοι επιθυμούν να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες εμπιστευόμενοι τη WATT+VOLT, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέσω μιας εύκολης και γρήγορης διαδικασίας αλλαγής παρόχου, καθώς και να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους.  

Όραμα της WATT+VOLT παραμένει η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, το οποίο επιτυγχάνει μέσω του εκτεταμένου και διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων που διαθέτει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα σημεία εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει, φέρνουν τη WATT+VOLT ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών της και συμβάλουν σημαντικά στην ικανοποίησή τους.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλα τα σημεία εξυπηρέτησης ανά την Ελλάδα:  

https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/map/

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 11:01, 10/12/2018

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
The Solar Future Greece 2019
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL