Νέο έργο μελέτης & κατασκευής φωτοβολταϊκού σταθμού 500kW ανέλαβε η ''MESSARITIS Ανανεώσιμες''

Νέο έργο μελέτης & κατασκευής φωτοβολταϊκού σταθμού 500kW ανέλαβε η ''MESSARITIS Ανανεώσιμες''

Την αναγνώριση της ηγετικής θέσης της MESSARITIS Ανανεώσιμες στον κλάδο, σηματοδοτεί η ανάθεση προς μελέτη και κατασκευή, ενός ακόμα έργου, δυναμικότητας 500kW από την εταιρία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ».

Το έργο θα μελετηθεί και υλοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου IEC62446:2016 και αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2019. Αποτελεί δε, προπομπό ενός σημαντικού pipeline έργων προς υλοποίηση από την τεχνική εταιρία MESSARITIS Ανανεώσιμες για τα επόμενα δύο χρόνια. Η αγορά αναγνωρίζει τη σταθερότητα της παρουσίας της εταιρίας, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις που βίωσε ο κλάδος, με  αποτέλεσμα την αύξηση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, κύριος  Βασίλειος Λόντος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, που πλέον προχωρά μέσα από τις νέες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Το συγκεκριμένο έργο προκρίθηκε μετά από επιτυχημένη συμμετοχή στον πρώτο προγραμματισμένο διαγωνισμό της ΡΑΕ και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας από τον πιλοτικό διαγωνισμό της ΡΑΕ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο καινοτόμος μας κλάδος μας περνά σε μια μεταβατική περίοδο, όπου πλέον κυριαρχούν συνθήκες έντονου ανταγωνισμού αλλά και περαιτέρω διεύρυνσης στον ενεργειακό χάρτη και στην οικονομία μας συνολικότερα.

Βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και αναμένουμε τις νέες προκλήσεις που θα φέρει.

Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή βρέθηκε την άνοιξη του 2018 η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες υλοποιώντας το 1ο μας έργο «νέας γενιάς».

Βάσει του αποτελέσματος η επιλογή μας δικαιώθηκε απόλυτα, ως εκ’ τούτου διαπραγματευτήκαμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας και στο επόμενο βήμα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνεργάτες μας θα μας παραδώσουν και πάλι ένα άρτιο έργο, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα.» 

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της Messaritis Ανανεώσιμες, δήλωσε σχετικά:

«Η συνεργασία με την εταιρία του κ. Λόντου ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο πρώτο της σκέλος και είμαστε ευτυχείς που έχουμε και συνέχεια. Για την ομάδα μας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση ένας συνεργάτης μας να μένει απόλυτα ικανοποιημένος και να προχωράει σε μία νέα, μεγαλύτερη συνεργασία. Σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλά! Ευχόμαστε στον κ. Λόντο τη συνέχιση της δυναμικής τους πορείας.»

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.

Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και πληθώρας άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 17:14, 28/01/2019
Thermal Drones
NanoDomi Διαγωνισμός
Kostal Solar
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL