‘’EE&RE’’, ‘’Smart Cities’’ & ‘’Save the Planet 2019’’: Κορυφαίες εταιρείες αποκαλύπτουν τις έξυπνες λύσεις που θα παρουσιάσουν

B2Green avatar
12:09, 04/02/2019
Business > Green Business > Νέα

‘’EE&RE’’, ‘’Smart Cities’’ & ‘’Save the Planet 2019’’: Κορυφαίες εταιρείες αποκαλύπτουν τις έξυπνες λύσεις που θα παρουσιάσουν

Civiltech

Οι εκθέσεις EE & RES (Energy Efficiency & Renewables), Save the Planet και Smart Cities (16-18 Απριλίου, Σόφια, Βουλγαρία) θα παρουσιάσουν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγή, διανομή, αποθήκευση και εξοικονόμηση ενέργειας, την ανακύκλωση-αξιοποίηση αποβλήτων, και τις έξυπνες λύσεις για κτίρια, υποδομές, κινητικότητα και δημόσιες υπηρεσίες. Η τριπλή αυτή έκθεση διοργανώνεται από τη Via Expo και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες B2B στη ΝΑ Ευρώπη που παρουσιάζει καινοτομίες στην αγορά, και φέρνει σε επαφή αγοραστές και προμηθευτές. Η συνέργια του καλού επιχειρηματικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της έκθεσης και οι πολυάριθμες διαφημιστικές υπηρεσίες θα βοηθήσουν τους εκθέτες να μεγιστοποιήσουν την αξία της συμμετοχής τους και να επιτύχουν τους εμπορικούς τους στόχους: να εισέλθουν σε νέες αγορές, να ξεκινήσουν καινοτομίες, να βρουν τοπικούς διανομείς και πελάτες . Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως για 10η συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί επίσημο αυστριακό περίπτερο.

Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία των εκθεσιακών εταιρειών από την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Τσεχία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ελβετία, τις Κάτω Χώρες.

EE & RES (Energy Efficiency & Renewables)

«Στη Σόφια θα παρουσιάσουμε το M7-A03D – έναν από τους πιο αποδοτικούς gas turbine στην κατηγορία ισχύος του και έχει το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών NOx στον κλάδο», ανακοινώνει ο κ. Cristian Athanasovici, Διευθυντής Ανάπτυξης στην Kawasaki Gas Turbine Europe. Η Herz θα επιστήσει την προσοχή στις τελευταίες της εξελίξεις: τον πρώτο wood chip boiler Herz firematic Condensation 20/35 και την αντλία θερμότητας αέρος-αέρος με τεχνολογία inverter. Η σειρά προϊόντων Uniconfort περιλαμβάνει: λέβητες βιομάζας, εγκαταστάσεις συμπαραγωγής, συστήματα τηλεθέρμανσης.

Save the Planet

Η Lindner-Recyclingtech βλέπει ένα αυξανόμενο δυναμικό στην ΝΑ Ευρώπη και έχει ήδη πραγματοποιήσει διάφορα έργα εκεί. Το επίκεντρο της συμμετοχής της θα είναι στους καινοτόμους τεμαχιστές για την επεξεργασία των premium SRF και RDF. Η EREMA παρουσίασε πρόσφατα τη νέα παγκόσμια καινοτομία Vacunite - η εταιρεία είναι πρωτοπόρος παραγωγός μηχανών ανακύκλωσης πλαστικών. Νέες προσθήκες στη λίστα των εκθετών περιλαμβάνουν: Hitachi Zosen Inova (λύσεις για την παραγωγή ενέργειας από απόβλητα), ELTE GPS (εργαλεία αναγνώρισης και συστήματα ζύγισης), Europlast Kunststoffbehälterindustrie (πλαστικά και ανακυκλώσιμα εμπορευματοκιβώτια και παλετοφόρες), M&M Frut (σύστημα JCO Tracer ), Kahl (εργοστάσια πελλετοποίησης) κ.λπ.

Smart Cities

Το σύστημα iSentinel® θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη βουλγαρική αγορά. Είναι ένα έξυπνο σύστημα προστασίας από σεισμούς. Η έμφαση της συμμετοχής της Green Embedded Systems θα είναι στο τελευταίο επίτευγμα της εταιρείας το οποίο αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια αγορά - έναν άμεσο μετρητή ενέργειας 60Α για οικιακή χρήση, με ενσωματωμένο Wi-Fi και στο μέγεθος μιας τυπικής ασφάλειας. Το Innovambiente είναι ένα σύστημα διαχείρισης των διαδικασιών συλλογής των αστικών αποβλήτων, από την εκκίνηση μέχρι την παρακολούθηση της συλλογής και θα παρουσιαστεί από την ιταλική εταιρεία Innova. Η Intracom Telecom (έξυπνος φωτισμός, χώρος στάθμευσης, έξυπνοι μετρητές, ηλεκτρονική υγεία), Comicon (αυτοματισμοί κτιρίων και οικιακών συσκευών), η VAiOS (βιντεοεπιτήρηση, συστήματα συναγερμού, έλεγχος πρόσβασης), το “National Cluster for Intelligent Transport and Energy Systems” κλπ θα συμμετέχουν επίσης στην έκθεση “Smart Cities”.

Τα συνέδρια θα αναδείξουν νέες τάσεις και καλές πρακτικές που μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία στη ΝΑ Ευρώπη. Οι ευφυείς λύσεις για τα κτίρια, το περιβάλλον, τις μεταφορές και την κινητικότητα, η έξυπνη διακυβέρνηση, οι βιώσιμες τεχνολογίες και η χρηματοδότηση, η βιοενέργεια, η κυκλική οικονομία θα είναι μεταξύ των θεμάτων.

Εάν θέλετε να είστε μέλος της ΝΑ αγοράς της Ευρώπης - καταχωρήστε το ενδιαφέρον σας εδώ

Δείτε επιπλέον:

Για περισσότερες πληροφορίες - www.viaexpo.com

* Το B2Green.gr στηρίζει τη διοργάνωση των ανωτέρω εκδηλώσεων ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 12:09, 04/02/2019

3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Energy In Buildings 2019 - Ashrae Hellenic Chapter
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL