Η WATT+VOLT Επίσημος Χορηγός ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019

B2Green avatar
11:30, 05/02/2019
Business > Δελτία Τύπου > Νέα

Η WATT+VOLT Επίσημος Χορηγός ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019

Η WATT+VOLT για ακόμα μια φορά στηρίζει τον αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ και το αποδεικνύει ως Επίσημος Χορηγός της επιτυχημένης διοργάνωσης EKO ALL STAR GAME 2019, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί στις 8-10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, υπό τη διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ.

Η WATT+VOLT, σταθερά με όλη της την ενέργεια, είναι πιστός υποστηρικτής τέτοιου είδους διοργανώσεων, οι οποίες ενθαρρύνουν το αθλητικό πνεύμα και εμπνέουν μικρούς και μεγάλους για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής. Μέσα από αυτά τα αθλητικά δρώμενα, η εταιρεία συνεχίζει να αποδεικνύει το πάθος της για το ελληνικό μπάσκετ, συνδεόμενη απόλυτα με τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός: το ήθος, την επιμονή και την ευγενή άμιλλα.

Το πλούσιο πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει αγώνες και δράσεις που έχουν σκοπό να αναδείξουν τους ταλαντούχους νέους του αθλήματος, να προσφέρουν θέαμα, συγκίνηση και εκπλήξεις και να συνδράμουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Επιπλέον, θα υπάρξουν επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών, πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα προς όφελος ευπαθών ομάδων, βραβεύσεις και άλλα δρώμενα στο κέντρο της πόλης.

H κα Αντιγόνη Παγουλάτου, Marketing & Customer Care Director της WATT+VOLT, κατά την ομιλία της στη συνέντευξη Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019 δήλωσε: «Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε για ακόμη μια φορά τον ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό μπάσκετ και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, στην επετειακή συγκυρία των 100 χρόνων. Για εμάς το ALL STAR GAME είναι μια γιορτή ενότητας, φιλίας και αγωνιστικότητας, και κυρίως αγάπης για τον αθλητισμό. Στο γήπεδο συγκεντρώνονται μεγάλα αστέρια και νέα ταλέντα και δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνδυασμός συσσωρευμένης γνώσης και απεριόριστων προοπτικών, που μόνο συναρπαστικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Θα είμαστε εκεί, με όλη μας την ενέργεια.»

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 11:30, 05/02/2019
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL