Σε διεθνή συνέδρια στελέχη της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων

Σε διεθνή συνέδρια στελέχη της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων

Thermogas

Στην περαιτέρω ανάδειξη της Ελλάδας στον ενεργειακό χάρτη της Μεσογείου και των Βαλκανίων και τη συμβολή της στις ζυμώσεις που σχεδιάζονται στο πεδίο έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, σε τεχνολογικό και θεσμικό επίπεδο, στοχεύει η παρουσία της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) σε διεθνή συνέδρια το τρέχον διάστημα.

Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στις εργασίες του τριήμερου συνεδρίου «Offshore Mediterranean Conference», το οποίο πραγματοποιείται από χθες, για 14η χρονιά, στην Ιταλία, στην πόλη Ραβέννα, στο πλαίσιο του διεθνούς εμβέλειας OMC 2019. Σε μία περίοδο έντονής συζήτησης για τον EastMed και την αναγκαιότητα ανακάλυψης νέων πρόσθετων κοιτασμάτων που θα ενισχύσουν την ελκυστικότητα αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου ή σταθμών LNG, με ενδιαφέρον αναμένει η βιομηχανική κοινότητα την ενημέρωση της ΕΔΕΥ, για τις εξελίξεις στην έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γιάννη Μπασιά, τη 2η μέρα του συνεδρίου (28/03).

Η τοποθέτηση της Ελλάδας στο κέντρο των εξελίξεων και η σημασία της ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών, απαραιτήτων για την έρευνα, εκμετάλλευση κι ασφάλεια σε μεγάλα βάθη νερού που εντοπίζονται στη χώρα, θα παρουσιαστούν την 3η ημέρα (29/03), στο πλαίσιο ενότητας σχετικής με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούν οι καινοτομίες στην υπεράκτια δραστηριότητα στην περιοχή της Μεσογείου.

Επίσης, ο αυξανόμενος ρόλος των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας στην ενεργειακή σκακιέρα καθιστά τη συμμετοχή της ΕΔΕΥ στο 25ο ετήσιο συνέδριο «Balkans & Black Sea Cooperation», σημαντικό βήμα διαλόγου κι ανταλλαγής τεχνογνωσίας με τις χώρες της περιοχής, ορισμένες εκ των οποίων διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των υδρογονανθράκων. Στο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, στις 4 και 5 Απριλίου, η εταιρεία θα έχει διττή παρουσία: Ο κ. Μπασιάς θα συντονίσει την 2η ημέρα, που θα αφορά το νομοθετικό, φορολογικό κι επενδυτικό καθεστώς που ισχύει στις χώρες και τις προκλήσεις που προκύπτουν, κι ο Αντιπρόεδρος, κ. Σπύρος Μπέλλας θα παραθέσει τις εξελίξεις των παραχωρήσεων για την έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Επόμενος σταθμός της ΕΔΕΥ θα είναι η Λεμεσός και το «European Mediterranean Oil & Gas Summit», τον Μάιο.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 13:17, 28/03/2019
The Solar Future Greece 2019
Bravo Awards 2019
INVENT ICT
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL