Η ZeniΘ προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η ZeniΘ προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Thermogas

Η ZeniΘ στηρίζει ως Κύριος Χορηγός τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου. Η ZeniΘ προσφέρει την κορυφαία ενέργεια της στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, που για ακόμη μια χρονιά ξεπερνά όλες τις προσδοκίες και θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με 20.000 ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Αναφερόμενος στην υποστήριξη του Μαραθωνίου της Ιστορίας, ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, δήλωσε: «Η ZeniΘ επέλεξε να στηρίξει ως Κύριος Χορηγός την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση προκειμένου να τιμήσει τις ρίζες της, την πόλη της Θεσσαλονίκης, που από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ενέργειά μας στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό για ακόμα μία φορά. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει η εταιρεία πανελλαδικά. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα!

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το booth της ZeniΘ στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τις 09.30 έως τις 13.30 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ' ένα διασκεδαστικό activation και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ!
Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 15:36, 12/04/2019
ΔΕΠΑ
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL