Χρυσή βράβευση για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού της LG στα Tourism Awards 2019

Χρυσή βράβευση για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού της LG στα Tourism Awards 2019

Thermogas

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) βραβεύτηκε με βραβείο GOLD στα Tourism Awards 2019 στην ενότητα της Τεχνολογίας για την προηγμένη συνδυαστική ξενοδοχειακή λύση κεντρικού κλιματισμού LG Multi V, τις μονάδες παραγωγής ζεστού νερού Hydrokit, και την αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc. Τα Tourism Awards 2019, ένας θεσμός που αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού στην Ελλάδα, διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και αναδείχτηκαν από την Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετείχαν γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένοι practitioners και φημισμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με την παρουσία πολλών στελεχών και προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού. Ανάμεσα σε επιχειρήσεις και φορείς του τουρισμού, αλλά και εταιρείες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών, η LG διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Cost-saving technology για το σύστημα VRF επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V και παραγωγής ζεστού νερού Hydrokit, καθώς και την αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το GOLD βραβείο που λάβαμε. Αυτή η βράβευση, αποδεικνύει τις επιτυχημένες προσπάθειές μας να συμβάλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού κλάδου με προηγμένες συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις κεντρικού κλιματισμού και μονάδων παραγωγής ζεστού νερού. Ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών».

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 15:41, 12/04/2019
ΔΕΠΑ
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL