Αύξηση εσόδων και κερδών για τη Φυσικό Αέριο το πρώτο τρίμηνο

Αύξηση εσόδων και κερδών για τη Φυσικό Αέριο το πρώτο τρίμηνο

Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία κατέγραψε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και διεύρυνε την πελατειακή της βάση.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, στον έναν χρόνο λειτουργίας της ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έθεσε ισχυρές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη το 2019, σημειώνοντας ήδη ρεκόρ επιδόσεων κατά το Α’ τρίμηνο του έτους.

Συγκεκριμένα, το 2018 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε τα €163 εκ.,διαμορφώνοντας τα καθαρά κέρδη σε περισσότερα από €5,2 εκ. με τον όγκο πωλήσεων να φτάνει τα 3,3 εκ. (MWH). Παράλληλα, με 33.000 νέα συμβόλαια, τόσο στο φυσικό αέριο, όσο και στο ηλεκτρικό ρεύμα, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εξυπηρετεί πλέον 400.000 νοικοκυριά και περισσότερες από 9.000 επιχειρήσεις και βιομηχανικούς πελάτες.

Η εταιρεία πέτυχε επίσης το 2018 σημαντική γεωγραφική εξάπλωση, με τη λειτουργία νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, τη δημιουργία νέων ομάδων πωλήσεων, την επέκταση του δικτύου των συνεργατών της σε Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και τη συνεργασία της με το ευρύ δίκτυο της Vodafone. Έτσι, μέσω του αναπτυξιακού της πλάνου, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποκτά πλέον παρουσία σε κάθε νομό της χώρας.

Επιπλέον, με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα €12 εκ. η εταιρεία δημιούργησε νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο της ενέργειας, μέσα από εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα και στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες, όπως η Interamerican, η EuropAssistance και η Alpha Bank.

Το Α’ τρίμηνο του 2019 η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε τον υψηλότερο κύκλο εργασιών στα χρόνια λειτουργίας της, σημειώνοντας αύξηση 54%, αγγίζοντας τα €105,2 εκ. και με καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 48%, ξεπερνώντας τα €7 εκ.

«Με περισσότερα από 160 χρόνια παρουσίας στην αγορά η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι σήμερα μια εξαιρετικά δυναμική και υγιής επιχείρηση που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους και τον μέτοχό της» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μητρόπουλος. «Παρά το γεγονός ότι το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, εμείς πετύχαμε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και θέσαμε σε λειτουργία νέα κανάλια και δομές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη το 2019. Ξεπερνώντας ήδη τους στόχους μας, το Α’ τρίμηνο του 2019 καταγράφουμε 14.560 νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, με το συνολικό στόχο για το έτος να ανέρχεται σε 60.000 νέα συμβόλαια. Διαθέτουμε την εμπειρία μια εταιρείας 160 χρόνων, σε συνδυασμό με το πάθος, την όρεξη και τη δυναμική μιας νέας επιχείρησης. Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που οδηγούν τον κλάδο στη νέα εποχή».

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 20:07, 16/04/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi Διαγωνισμός
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL