ΔΕΗ: Συσκέψεις με τους ΤΟΕΒ της χώρας με στόχο τη ρύθμιση χρεών

ΔΕΗ: Συσκέψεις με τους ΤΟΕΒ της χώρας με στόχο τη ρύθμιση χρεών

Την πληροφόρηση ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σε συνομιλίες με τους ΤΟΕΒ σε όλες της περιοχές της χώρας, με στόχο τη σύναψη συμφωνιών ρύθμισης των χρεών τους, έδωσε με σημερινό Δελτίο Τύπου η ΔΕΗ, αναφερόμενη επίσης στους ΤΟΕΒ Αργολίδας, σε απάντηση δήλωσης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Μανιάτη.

Η Επιχείρηση απαντά και για το θέμα της χρέωσης τόκων υπερημερίας το οποίο ανακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ζητούμενο είναι οι αγρότες σε όλη τη χώρα να μη ζήσουν την ταλαιπωρία και τις δυσάρεστες καταστάσεις του περσινού καλοκαιριού όταν έμειναν χωρίς πρόσβαση σε νερό της καλλιεργητικής περιόδου.

Το δελτίο τύπου της ΔΕΗ:

«Άγγελος – εξάγγελος μας ήρθε από μακρυά…»

Αναφορικά με την υπόθεση της ρύθμισης του χρέους των ΤΟΕΒ Αργολίδας και με αφορμή δήλωση του βουλευτή κ. Μανιάτη με την οποία επιτίθεται στη ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας μάλιστα ανοίκειους χαρακτηρισμούς, επισημαίνονται τα εξής :

  1. Με τον ΤΟΕΒ Ιρίων μετά από πρόταση της ΔΕΗ, χωρίς καμία μεσολάβηση από κανένα, από το Νοέμβριο του 2018 έχει υπάρξει συμφωνία για εξόφληση του χρέους του σε 50 δόσεις. Τη συμφωνία αυτήν ο ΤΟΕΒ την τηρεί πιστά.
  2. Ενόψει της αρδευτικής περιόδου η ΔΕΗ έχει ξεκινήσει συσκέψεις με τους ΤΟΕΒ σε όλες τις περιφέρειες της χώρας με στόχο τη σύναψη συμφωνιών ρύθμισης των χρεών τους. Ειδικότερα για τον ΓΟΕΒ Αργολίδας και τους ΤΟΕΒ ευθύνης του έγινε σύσκεψη στις 4-4- 2019 αφού είχαν προηγηθεί προφορικές συνεννοήσεις αρκετές ημέρες πριν και γραπτή επιβεβαίωση την 1-4-2019.
    Η ΔΕΗ είναι έτοιμη να συνάψει συμφωνία με τον ΓΟΕΒ εφόσον επιτέλους αποκτήσει διοίκηση, κάτι που εκκρεμεί εδώ και πολλούς μήνες.
  3. Σε ό,τι αφορά στη χρέωση τόκων υπερημερίας, επισημαίνουμε ότι αποτελεί υποχρέωση της ΔΕΗ ως Α.Ε. και οι τόκοι αυτοί αντιπροσωπεύουν το κόστος του χρήματος που έχει καταβάλει για την ενέργεια που αγοράζει για να τροφοδοτεί τους πελάτες - οφειλέτες της.
  4. Οι αγρότες, οι οποίοι σχεδόν στην ολότητά τους είναι πελάτες της ΔΕΗ, γνωρίζουν πολύ καλά τις προσπάθειες και την πολιτική της Επιχείρησης για τη στήριξή τους. Αντίθετα, με ανακρίβειες, αμετροέπειες και λαϊκισμούς ούτε τα προβλήματα των ΤΟΕΒ λύνονται ούτε τα συμφέροντα των αγροτών εξυπηρετούνται.

Σε αυτούς που μετέρχονται αυτές τις μεθόδους αξίζει η υπενθύμιση του τραγουδιού «Άγγελος - εξάγγελος μας ήρθε από μακρυά…». Το καθιστούν διαχρονικό.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 18:33, 17/04/2019
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL