Δυο βραβεία για την ΚΑΥΚΑΣ στα Sales Excellence Awards 2019

Δυο βραβεία για την ΚΑΥΚΑΣ στα Sales Excellence Awards 2019

H B. KAYΚΑΣ ΑΕ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards 2019 με δυο βραβεία στις κατηγορίες: Συνεργασιακές Πρακτικές – Cross Functional Team Co-operation και Ανάπτυξη Δικτύου Καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία απονεμήθηκε το βραβείο GOLD για την ολιστική προσέγγιση μεγάλων πελατών και έργων της και το βραβείο SILVER για τον σχεδιασμό του δικτύου καταστημάτων της.

Η ολιστική προσέγγιση μεγάλων πελατών και έργων και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων από την ΚΑΥΚΑΣ προκύπτει από πολλαπλούς παράγοντες: την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, τη συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα, που αφορούν τόσο νέες εγκαταστάσεις όσο και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κτιρίων και υποδομών, τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, τη στρατηγική συνεργασία της με παγκοσμίως καταξιωμένους κατασκευαστές και τη στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει υψηλό τεχνικό υπόβαθρο.

Το 2018 αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο για την ΚΑΥΚΑΣ, καθώς επένδυσε στην επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 60 καταστήματα σε Ελλάδα και 2 στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το 2018 κατασκευάστηκαν 5 νέα καταστήματα, ενώ η εταιρεία προχώρησε σε αναβάθμιση 5 καταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής με στόχο τη δημιουργία μίας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας. Ταυτόχρονα με σεβασμό προς το περιβάλλον η ΚΑΥΚΑΣ συνεχίζει να αναπτύσσει και να αναβαθμίζει το Δίκτυο των καταστημάτων της σύμφωνα με τις ενεργειακές απαιτήσεις της εποχής και να παρακολουθεί συστηματικά την ενεργειακή κατανάλωση των υποδομών της με στόχο την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Σχετικά με τις διακρίσεις της ΚΑΥΚΑΣ στα φετινά Sales Excellence Awards 2019, η, κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε  πολύ περήφανοι για τις 2 διακρίσεις που ακουμπάνε στην καρδιά του οράματος της ΚΑΥΚΑΣ: την ολιστική προσέγγιση πελατών και έργων καθώς και την ανάπτυξη του δικτύου μας. H ευέλικτη οργανωτική δομή μας και η άριστη διατμηματική συνεργασία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, με γνώμονα πάντα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας. Παράλληλα, επεκτείνουμε την παρουσία μας και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις μας, λειτουργώντας υποδειγματικά σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα μας».

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 13:15, 19/04/2019
Thermal Drones
NanoDomi Διαγωνισμός
Kostal Solar
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL