Η LG κερδίζει το κορυφαίο βραβείο Edison για την ενεργειακή καινοτομία στον κλιματισμό

Η LG κερδίζει το κορυφαίο βραβείο Edison για την ενεργειακή καινοτομία στον κλιματισμό

Η LG Electronics (LG) τιμήθηκε με το ξεχωριστό χρυσό βραβείο Edison 2019, την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Ενέργεια και Βιωσιμότητα, για την πρωτοποριακή τεχνολογία κλιματισμού της, η οποία επιτυγχάνει έως 40% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με τις καλύτερες επιδόσεις[1].

Τα Βραβεία Edison, τα οποία αναδεικνύουν τα πλέον καινοτόμα προϊόντα και τους ηγέτες των επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι από τα βραβεία με το υψηλότερο κύρος για την αριστεία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, το marketing, το σχεδιασμό και την καινοτομία. Η LG κέρδισε τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην υποκατηγορία Smart Climate Control για τα έξυπνα κλιματιστικά με Wi-Fi και τους συμπιεστές DUAL Inverter, ως αναγνώριση της πρωτοποριακής καινοτομίας, της απόδοσης και της αποδοτικότητάς τους.

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία της εταιρείας LG DUAL Inverter Compressor™, η LG είναι η πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσφέρει οικιακά κλιματιστικά με μεταβλητή συχνότητα περιστροφής του συμπιεστή, τα οποία παρέχουν αθόρυβη λειτουργία. Η τεχνολογία συμπιεστών μεταβλητής συχνότητας περιστροφής της LG τιμήθηκε, επίσης, από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ με τα ENERGY STAR® Emerging Technology Awards 2018 και 2019, τα οποία αναδεικνύουν νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία τους.

Ενώ τα συμβατικά κλιματιστικά λειτουργούν εξ ολοκλήρου με ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, τα έξυπνα κλιματιστικά της LG με τεχνολογία DUAL Invertor Compressor ρυθμίζουν συνεχώς την συχνότητα περιστροφής του συμπιεστή για να πετύχουν εύκολα και γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου. Αυτό σημαίνει λιγότερες διακυμάνσεις και, ανάλογα με το μοντέλο, 15, 25 έως και 40% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση από την ελάχιστη απαίτηση της πιστοποίησης ENERGY STAR[2], βοηθώντας τους καταναλωτές στην εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνοντας τις εκπομπές CO2.

Το βραβείο Edison της LG «επιβεβαιώνει ότι η καινοτομία δεν κοιμάται ποτέ», δήλωσε ο Frank Bonafilia, Executive Director των Βραβείων Edison. «Με την ευφυΐα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, τα όνειρα του χθες θα γίνουν η σημερινή πραγματικότητα για να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε, αλλά και παίζουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία Edison 2019, επισκεφθείτε το site www.edisonawards.com


[1],2 Βάσει των συγκρίσεων των ελάχιστων απαιτήσεων ENERGY STAR® για τον Δείκτη Συνδυασμένης Ενεργειακής Απόδοσης (CEER) έναντι του πραγματικού CEER για τα μοντέλα inverter που έχουν ληφθεί από τις εγκεκριμένες δοκιμαστικές διαδικασίες του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ: το LW2217IVSM παρουσιάζει βελτίωση 40% στον CEER, ενώ τα LW1517IVSM και LW1817IVSM παρουσιάζουν βελτίωση 25% στον δείκτη.

 

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 18:41, 13/05/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi Διαγωνισμός
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL