Η ΕΥΔΑΠ περνάει στην ψηφιακή εποχή - Ολα όσα πρέπει να ξέρεις για την υπηρεσία e-ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ περνάει στην ψηφιακή εποχή - Ολα όσα πρέπει να ξέρεις για την υπηρεσία e-ΕΥΔΑΠ

Την πεποίθηση ότι η ΕΥΔAΠ θα αποτελέσει την πρώτη, πλήρως ψηφιοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα, εκφράζει ο Γιάννης Μπενίσης.

Μιλώντας στο Εuro2day.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επισημαίνει ότι η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή θα γίνει το συντομότερο δυνατό και γνωστοποιεί ακόμη μία πρωτιά της ΕΥΔΑΠΕΥΔΑΠ +0,17%, αυτή που έχει να κάνει με την πρόσληψη των γενικών διευθυντών με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς η επιλογή τους έγινε μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας από ιδιωτική εταιρεία διεθνούς κύρους.

Η ΕΥΔΑΠ, πιστεύοντας πως η ποιότητα των υπηρεσιών της δεν πρέπει να μένει στάσιμη, όπως ακριβώς και το νερό της, προχωράει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με μια σειρά ψηφιακής διεκπαιρέωσης αιτημάτων.

Ο λόγος για την διάθεση της άρτιας υπηρεσίας e-ΕΥΔΑΠ που θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου, αφού πρόκειται για την "ομπρέλα" όλων των διαδικασιών που οι πελάτες θα κάνουν πλέον διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Τώρα λοιπόν, που η παροχή του νερού σου περνάει από το pc σου, δεν θα χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες στην ουρά για να αλλάξεις κάποια από τα στοιχεία σου που έχουν - για παράδειγμα - μεταβληθεί, ούτε θα χάνεις χρόνο στην αναμονή για να πληρώσεις τον λογαριασμό σου.

Αυτό το τελευταίο, βέβαια, το καταφέρνεις μέσω της υπηρεσίας e-bill, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό στη ζωή μας από την ΕΥΔΑΠ. Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν τώρα για να την κάνουν ακόμα πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική. Γνώρισε την εξέλιξη στην εξυπηρέτηση, με ένα κλικ από όπου κι αν βρίσκεσαι και κέρδισε χρόνο στις συναλλαγές σου με την ΕΥΔΑΠ. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι μπορείς να καταργήσεις πια τον έντυπο λογαριασμό και να ενημερώνεσαι χωρίς χρέωση για την έκδοσή του ή για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών σου με email ή και με sms.

Έτσι, έχεις έναν λόγο λιγότερο να ελέγχεις το γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας σου κάθε τόσο και να αγχώνεσαι μήπως χάθηκε ή μπερδεύτηκε και μείνει απλήρωτο το νερό.

Επίσης, δεν θα πρέπει να μην σκεφτείς και τα περιβαλλοντικά οφέλη από αυτό, καθώς με το να λαμβάνεις απευθείας στο email σου και στο κινητό σου την ανάλυση και το ποσό του νερού, θα στηρίξεις την προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης χαρτιού.

Επωφελήσου και εσύ από την εξατομικευμένη και πλήρη ηλεκτρονική σου εξυπηρέτηση, κάνοντας τώρα εγγραφή στο e-ΕΥΔΑΠ. Και αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, η ΕΥΔΑΠ δημιούργησε για εσένα ένα video step by step για το πώς να προχωρήσεις στην εγγραφή σου.

Βήμα 1ο

Πηγαίνεις στο επίσημο website της ΕΥΔΑΠ και επιλέγεις στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το e-bill. Επιλέγεις εγγραφή νέου χρήστη και μεταφέρεσαι στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Εκεί θα εισάγεις τους κωδικούς του taxis net ώστε να γίνει η αυθεντικοποίηση των στοιχείων σου. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την υπηρεσία e-ΕΥΔΑΠ

Βήμα 2ο

Αφού γίνει η ταυτοποίησή των στοιχείων σου, προχωράς στη φόρμα ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Στη φόρμα συμπλήρωσης θα σου ζητηθεί να εισάγεις τα στοιχεία σου όπως κι έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείς για να κάνεις log in στην ιστοσελίδα.

Βήμα 3ο Θα σου ζητηθεί να δηλώσεις τους Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε ακίνητα στα οποία είσαι ιδιοκτήτης και έχεις εκμισθώσει, είσαι ιδιοκτήτης και δεν έχεις εκμισθώσει ή είσαι ένοικος. Εισάγεις Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε όλα τα πεδία που σε αφορούν.

Πατάς ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η εγγραφή σου επιβεβαιώνεται μέσω μηνύματος στην οθόνη όπως και μέσω ενός email επιβεβαίωσης το οποίο θα σταλεί στη διεύθυνση email που δήλωσες κατά την εγγραφή. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την υπηρεσία e-ΕΥΔΑΠ Κατά την Εγγραφή σου στο σύστημα e-EYDAP, υπάρχουν δύο ειδικές υπό-περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσεις:

Στην περίπτωση που κατά την Εγγραφή Νέου Χρήστη ο ΑΦΜ σου δε βρεθεί καταχωρημένος στην ΕΥΔΑΠ, θα χρειαστεί να κάνεις

Διόρθωση Στοιχείων ώστε να καταχωρηθεί ο ΑΦΜ σου και τα στοιχεία του ακινήτου που σε ενδιαφέρει Στην περίπτωση που οι παροχές που καταχώρησες δεν αντιστοιχούνται πλήρως με τις παροχές που έχει καταχωρημένες στο σύστημα η ΕΥΔΑΠ, τότε θα πρέπει να προχωρήσεις σε διόρθωση στοιχείων και να καταχωρήσεις σωστούς Αριθμούς Μετρητή και Αριθμούς Μητρώου και να κάνεις εκ νέου αυθεντικοποίηση των στοιχείων σου με την χρήση των κωδικών taxis net.

Η εγγραφή του χρήστη μέσω Taxis έχει ορισμένα πλεονεκτήματα.

Αρχικά, βεβαιώνεται από το σύστημα η διασύνδεση του φυσικού προσώπου (νέος χρήστης) με το συγκεκριμένο ΑΦΜ, απαιτεί λίγα πεδία συμπλήρωσης και σε περίπτωση που ο χρήστης είναι κάτω των 16 ετών, το σύστημα για λόγους ασφαλείας δεν δίνει πρόσβαση.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, γι' αυτό και δεν χρειάζεται να νιώθεις ανασφάλεια την ώρα που συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Τέλος οι ουρές, τέλος η χαρτούρα, τέλος η ταλαιπωρία.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 19:46, 23/05/2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL