Εγκαίνια νέου καταστήματος ZeniΘ στην Αθήνα

Εγκαίνια νέου καταστήματος ZeniΘ στην Αθήνα

Η ZeniΘ αποκτά τον πρώτο της σταθμό ενέργειας στην Αττική και καλωσορίζει τους καταναλωτές στο νέο της κατάστημα, στο κέντρο της Κηφισιάς, στη διεύθυνση Κασαβέτη 4. Το Σάββατο 8/6, η ZeniΘ υποδέχεται το κοινό σε μια γιορτή γεμάτη κορυφαία ενέργεια, δώρα, εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές σε προϊόντα φυσικού αεριού και ηλεκτρικής ενέργειας.

Από τις 12.00 μέχρι τις 15.00, η ενέργεια θα αγγίξει το ζενίθ με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον 95.2 Athens DeeJay που θα εκπέμπει live, ενώ αγαπημένοι παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου θα «παίξουν μπάλα» υπογράφοντας σε μπάλες και φανέλες για τους φιλάθλους της ομάδας. Κορυφαίοι celebrities από τον χώρο των media και του θεάματος θα δώσουν στην Κηφισιά…ακόμη περισσότερη ενέργεια με την παρουσία τους! Παράλληλα, η ZeniΘ θα προσφέρει 8 μήνες δωρεάν ρεύμα στους τυχερούς επισκέπτες που θα κερδίσουν στον μεγάλο διαγωνισμό. Ακόμα, όσοι βρεθούν στο νέο κατάστημα της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης και να επωφεληθούν από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας 3 μήνες δώρο τα πάγια σε ρεύμα και φυσικό αέριο!

Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ βρίσκεται πλέον δίπλα στους πελάτες της Αττικής για να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες για τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, προσφέροντας τα μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα της τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και να επιλέξουν προϊόντα ενέργειας, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα. Ακόμη, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες ZeniΘ, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 15:25, 07/06/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi Διαγωνισμός
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL