Nέο κλιματιστικό LG Libero Plus R32 από τη σειρά DualCool: H νέα φιλική προς το περιβάλλον λύση για ψύξη και θέρμανση σε οποιονδήποτε χώρο

Nέο κλιματιστικό LG Libero Plus R32 από τη σειρά DualCool: H νέα φιλική προς το περιβάλλον λύση για ψύξη και θέρμανση σε οποιονδήποτε χώρο

Η LG Electronics (LG), πρωτοπόρος στον τομέα του κλιματισμού, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό της σειράς DualCool, LG Libero Plus R32, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτα καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32.  

Το νέο κλιματιστικό Libero Plus ενεργειακής σήμανσης A+++, διαθέτει το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό υγρό.

Επιπλέον, ο μοναδικός Dual Compressor Inverter που διαθέτουν τα προϊόντα της σειράς DualCool, εξασφαλίζει ισορροπία, σταθερότητα, αποδοτικότητα, καθώς και γρήγορη ψύξη με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70%) σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές. Ακόμη, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα, επιτυγχάνοντας την επιθυμητή θερμοκρασία έως και  40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter[1].

Παράλληλα, με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες, ενώ με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας, τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της μονάδας, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο ενέργεια.

Επιπλέον, το νέο LG Libero Plus R32 διαθέτει την λειτουργία Auto Cleaning για αυτόματο καθαρισμό και το ειδικό Dual Protection φίλτρο για να μαζεύει τη σκόνη, ενώ το εσωτερικό του κλιματιστικού διατηρείται καθαρό αποξηραίνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας και αποστειρώνοντας το εσωτερικό. Ενώ, με τη λειτουργία Fast Cooling το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού. Τέλος, με την εξειδικευμένη επίστρωση Gold Fin™ προστατεύεται η επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από την ανεπιθύμητη φθορά στον χρόνο και τη διάβρωση.


[1] Η TÜV Rheinland έχει πιστοποιήσει ότι ένα κλιματιστικό με τον DUAL Inverter CompressorTM της LG AS-B182KCD0 είναι 53,4% πιο αποτελεσματικό από ένα κλιματιστικό που χρησιμοποιεί συμπιεστή σταθερής ταχύτητας, AS-H182CSB0, βάσει σύγκρισης της κατανάλωσης ισχύος σύμφωνα με την Αναφορά με αρ. 50044627 001.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 15:28, 07/06/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi Διαγωνισμός
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL