H τεχνολογία της LG συναντά την αρχιτεκτονική στο ετήσιο συνέδριο του Α&Μ Architects

H τεχνολογία της LG συναντά την αρχιτεκτονική στο ετήσιο συνέδριο του Α&Μ Architects

Thermogas

To τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας αρχιτεκτονικών μελετών και διαχείρισης έργων, Α&Μ Architects, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο HUB EVENTS σε επιμέλεια παραγωγής του Archisearch και της Design Ambassador. Το συνέδριο παρακολούθησαν αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, developers, και μεγάλοι πελάτες της αρχιτεκτονικής εταιρείας, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά digital signage λύσεις της LG, αλλά και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του εκπροσώπου της εταιρείας για τις πρωτοποριακές information display λύσεις της LG που αλλάζουν τα δεδομένα στην αισθητική ενός καταστήματος ή δημόσιου χώρου σε συνδυασμό με την τεχνολογία.

Στο πλαίσιο των ομιλιών και παρουσιάσεων του συνεδρίου, ο κ. Στέφανος Κηπώσης, Β2Β Digital Signage Sales Supervisor της LG Electronics, πραγματοποίησε παρουσίαση με τίτλο Digital Signage stores & public venues transformation, ως ειδικός σε digital signage λύσεις που ενισχύουν την αισθητική του χώρου με τεχνολογικά στοιχεία σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι LG Digital Signage εφαρμογές στην είσοδο και στην κεντρική αίθουσα του συνεδρίου, προσέφεραν προηγμένο οπτικοακουστικό υλικό στους παρευρισκόμενους, αναβαθμίζοντας την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Επιπλέον, τις εντυπώσεις έκλεψε το LG InstaView Door-in-Door™ ψυγείο που ήταν τοποθετημένο στο foyer του χώρου, με την κομψή γυάλινη οθόνη που φωτίζεται με δυο γρήγορα χτυπήματα. Το καινοτόμο ψυγείο με τεχνολογία Door-in-Door™ επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει μέσα στους χώρους άμεσης πρόσβασης χωρίς να ανοίγει την πόρτα, μειώνοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα, ώστε να διατηρείται το φαγητό φρέσκο για περισσότερο καιρό.

Ως πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σημαντικών και πρωτοποριακών έργων που έχουν υλοποιηθεί στην ελληνική αγορά, η LG προσφέρει λύσεις με premium design και καινοτόμα τεχνολογία που απευθύνονται τόσο σε καταναλωτές που ζητούν να αναβαθμίσουν τον χώρο τους, όσο και σε επιχειρήσεις που θέλουν να αλλάξουν την αισθητική ενός επαγγελματικού χώρου, προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και διατηρώντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 17:01, 11/06/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL