Η nrg στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»

Η nrg στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»

Πρωταγωνίστρια της Ελληνικής Οικονομίας αναδείχτηκε η nrg, στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019», που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα, η nrg βραβεύτηκε ως «Greek Business Champion 2019», βραβείο που απονέμεται σε επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, οι οποίες -όπως προκύπτει από τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2017- κατόρθωσαν τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 20%.

H NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η δυναμική της πορεία αποτυπώνεται στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της, ο οποίος το 2018 διαμορφώθηκε σε 116,6 εκατ. Ευρώ έναντι 86 εκατ. Ευρώ το 2017 και 48.5 εκατ. Ευρώ το 2016. Η εταιρεία, μετά την εξαγορά του 90% των μετοχών της τον Σεπτέμβριο του 2018, ανήκει στον Όμιλο της MOTOR OIL, διαμορφώνοντας ένα νέο τοπίο στην αγορά της ενέργειας στην Ελλάδα.

Ο Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Η βράβευση της nrg από την DIRECTION BUSINESS NETWORK στην κατηγορία Greek Business Champions, μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους και γεμάτους αισιοδοξία για το μέλλον. Βασικός στόχος της nrg από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή με τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συμβολή των ανθρώπων μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και όραμα».
Και συνέχισε: «Η πρόσφατη ένταξη μας στον Όμιλο της Motor Oil αναμφισβήτητα έχει εντείνει τον ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας μας, και μας επιτρέπει να στοχεύουμε σε μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά. Είμαστε πλέον μέρος ενός μεγάλου ενεργειακού Ομίλου, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των πολλαπλών συνεργιών και δράσεων με τις εταιρείες που ανήκουν σε αυτόν, να καλύπτουμε πιο αποτελεσματικά το σύνολο των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή».

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 11:50, 13/06/2019

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
The Solar Future Greece 2019
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL