Στρατηγική συνεργασία της DELPHIS με τη MITSUBISHI ELECTRIC

Στρατηγική συνεργασία της DELPHIS με τη MITSUBISHI ELECTRIC

Thermogas

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΞΙΑ

H DELPHIS, η πλέον καινοτόμος και εξελιγμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ψύξης, εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Στα πλαίσια του οράματός της Quality Re-engineered, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει το portfolio προϊόντων της, με βασικούς άξονες την απόλυτη ποιότητα και τις σχετικές υπηρεσίες που δημιουργούν επιπρόσθετη αξία. Από το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, εγκαινιάζει μια νέα, δυναμική συνεργασία διανομής του συνολικού καταλόγου των προϊόντων κλιματισμού της MITSUBISHI ELECTRIC

Με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, στην καινοτομία και στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η DELPHIS καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών ψύξης, κλιματισμού και θέρμανσης. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει αξιοσημείωτη  εμπειρία σε μια σειρά εξειδικευμένων έργων και αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τις κύριες κατασκευαστικές εταιρείες, τα τεχνικά και μελετητικά γραφεία, όσο και για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας. 

Η MITSUBISHI ELECTRIC συμπληρώνει ιδανικά το portfolio της DELPHIS, προσφέροντας την πληρέστερη γκάμα εξοπλισμού κλιματισμού απευθείας εκτόνωσης σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας, η οποία είναι παγκόσμιος ηγέτης σε συστήματα κλιματισμού για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Ο στόχος της DELPHIS είναι να προσθέτει αξία σε κάθε brand και προϊόν του portfolio της. Αντίστοιχα και με την MITSUBISHI ELECTRIC, μέσω του δημιουργικού DNA υπηρεσιών της DELPHIS, τα ασυναγώνιστα προϊόντα κλιματισμού βρίσκουν μια ομάδα ικανή να προσφέρει τις κορυφαίες υπηρεσίες που απαιτούνται για να κατακτηθεί η πρώτη θέση στην αγορά. Pre-sales engineering, υποστήριξη τεχνικών γραφείων και δικτύου διανομής, after-sales service excellence είναι μερικοί από τους βασικούς άξονες στρατηγικού σχεδιασμού και οργάνωσης της εταιρείας. Πέντε δεκαετίες τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό της νεότερης ομάδας μηχανικών και στελεχών στην αγορά, καθιστούν την DELPHIS τον ιδανικό Partner της MITSUBISHI ELECTRIC στην Ελλάδα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η DELPHIS δηλώνει εμφατικά: Many Alternatives One Ideal Solution.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 10:49, 18/06/2019
ΔΕΠΑ
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL