Το ανανεωμένο LG ARTCOOL Gallery έρχεται από την LG με νέα προηγμένα χαρακτηριστικά

Το ανανεωμένο LG ARTCOOL Gallery έρχεται από την LG  με νέα προηγμένα χαρακτηριστικά

Το κλιματιστικό ARTCOOL Gallery από τη σειρά DualCool της LG Electronics (LG) με ανανεωμένο σχεδιασμό και ψυκτικό υγρό R32 επανέρχεται και φέρνει ένα φιλικό προς το περιβάλλον έργο τέχνης στο χώρο σας, ενσωματώνοντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες, όπως δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi modem[1]. Ο κομψός σχεδιασμός του επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τη συλλογή εικόνων της επιλογής τους στο ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, προσδίδοντας αισθητική και προσωπικό στυλ.

Το ανανεωμένο κλιματιστικό Artcool Gallery της διαχρονικής σειράς οικιακού κλιματισμού LG ARTCOOL επανέρχεται με ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό υγρό. Στην ‘καρδιά’ της μονάδας βρίσκεται ο μοναδικός Dual Inverter συμπιεστής, εξασφαλίζοντας ισορροπία, σταθερότητα, αποδοτικότητα, καθώς και γρήγορη ψύξη με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70%) σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές.

Επιπλέον, με τη δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi modem και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ,  ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τις αγαπημένες του ρυθμίσεις και να ελέγχει την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεται μέσω του smartphone.

Το νέο κλιματιστικό διαθέτει τη λειτουργία Auto Cleaning για αυτόματο καθαρισμό, ενώ με την εξειδικευμένη επίστρωση Gold Fin™ προστατεύεται η επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από την ανεπιθύμητη φθορά στον χρόνο και τη διάβρωση.

Παράλληλα, με τη λειτουργία Fast Cooling το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου, κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού. Ταυτόχρονα με τη λειτουργία Fast heating, το LG Artcool Gallery προσφέρει ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, ικανοποιώντας την ανάγκη των χρηστών για θέρμανση σε μεγαλύτερους χώρους σε συντομότερο χρόνο με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, το Artcool Gallery λειτουργεί σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, όπως όλα τα κλιματιστικά της LG, χάρη στη λειτουργία Silent mode, που προσφέρει μία γαλήνια ατμόσφαιρα, μειώνοντας τους θορύβους.


[1] Mπορεί να συνδεθεί με τη χρήση του πρόσθετου εξαρτήματος Wi-Fi controller PWFMDD200

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 19:26, 20/06/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi Διαγωνισμός
Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής 2019
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL