Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας & Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης & της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων

B2Green avatar
15:20, 24/06/2019
Business > Green Business > Νέα

Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας & Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης & της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων

Civiltech

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης και της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το  ΕΒΕΑ την 26η Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρες 11:00 – 16:00 με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης και της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων».

Σκοπός της είναι η ενημέρωση Επιμελητηρίων και ενδιαφερόμενων φορέων και επιχειρήσεων  για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής Έρευνας – Μελέτης που διεξήγαγε η ΚΕΕΕ, για  τον προσδιορισμό των Επιχειρηματικών Πάρκων, με κριτήρια χωροταξίας και οικονομικής βιωσιμότητας και για το νέο δίκαιο αδειοδότησης, τις προτάσεις βελτίωσης που διατυπώθηκαν από την επιμελητηριακή κοινότητα, καθώς και τις πρόσφατες ρυθμίσεις σχετικά με την οργάνωση των άτυπων συγκεντρώσεων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Κ. Μίχαλος και εκπρόσωποι των συναρμοδίων Υπουργείων (Ανάπτυξης και ΥΠΕΚΑ) και κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την κεντρική παρουσίαση του θέματος θα κάνει ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΕΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης και φορέων, όπως η Ελληνική Εταιρεία Logistics, ΣΒΑΠ, Ένωση Εταιρειών Ανατολικής Αττικής και Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Η συμμετοχή σας θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην ανάπτυξη ενός ουσιαστικού διαλόγου και στην εν γένει επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Πληροφορίες: τηλ. 210 3607944 (Τμήμα Βιομηχανίας, e-mail: viom@acci.gr)
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.
Για να δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 15:20, 24/06/2019
ΔΕΠΑ
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL