Ευρεία σύσκεψη για τους δασικούς χάρτες

Ευρεία σύσκεψη για τους δασικούς χάρτες

Civiltech

Στις 21.06.2019 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά για τη πορεία κατάρτισης των δασικών χαρτών στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα), με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Γενικής Δ/ντριας Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Αλεξιάδου Άρτεμις.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν: Ο Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΕΝ κ. Σταύρος Τσιλίκουνας με τα αρμόδια στελέχη Κα Μαρία Βλάχου & Κυριακή Τεστέμπαση, ο Δ/ντής των Δασικών Χαρτών & Χαρτογράφησης Φυσικού Περιβάλλοντος της Ελληνικό Κτηματολόγιο Κος Μόσχος Βογιατζής, με το τμηματάρχη Διοίκησης & Υλοποίησης Μελετών Δασικών Χαρτών & Φ.Π. Κο Νίκο Νίκου, η Δ/ντρια Δασών Κυκλάδων Κα Μαρία Φωσκόλου με τη τμηματάρχη Δασικών Χαρτογραφήσεων Κα Ερασμία Γκιόκα, η τμηματάρχης Δασικών Χαρτογραφήσεων Δωδεκανήσου Κα Αναστασία Τζιώλα και οι εκπρόσωποι των ανάδοχων εταιρειών Κος Κόντος και Κα Δωροθέα Αϋφαντοπούλου. για τη Κ/Ξ εταιρειών ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ Α.Ε.Μ.ΓΕ. και ΤΕΧΝΟΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ Ο.Ε στο νομό Κυκλάδων (σύμβαση Forest_map_ Δ7-13), Κος Γεώργιος Νικολακόπουλος με τον Κο Αναστάσιο Κουρή για τη ΔΑΣΟΓΑΙΑ - ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. στα Δωδεκάνησα (σύμβαση Forest_map Δ7-14).

Η συζήτηση, η οποία άνοιξε με τη λεπτομερή παρουσίαση των θεμάτων από το τμηματάρχη Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Κο Μιχάλη Καλλίρη, εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα, είχε ως σημείο αναφοράς τη πορεία κατάρτισης των Δασικών Χαρτών του υπολοίπου των Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων από τις ως άνω ανάδοχες εταιρείες, τη ενσωμάτωση των πρόσφατων οδηγιών του ΥΠΕΝ για τις χορτολιβαδικές εκτάσεις, καθώς και την διευκρίνιση και παροχή οδηγιών για τη επίλυση των θεμάτων που προέκυψαν κατά τη διαδικασία ελέγχου των παραδοτέων Δ.Χ. από τις αντίστοιχες Δ/νσεις Δασών. Θα ακολουθήσουν επιμέρους συναντήσεις για τη ολοκλήρωση των ελέγχων και διαδικασιών εντός των προβλεπομένων προθεσμιών.

Ανάλογες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου για τους Δασικούς Χάρτες στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος)

koinignomi.gr

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 17:09, 26/06/2019
Sto Therm

Rizakos
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Knauf
Calda Energy - Aermec
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
The Solar Future Greece 2019
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL