Main Menu

εξοικονόμηση - ενέργεια - ΑΠΕ - θέρμανση - δόμηση - περιβάλλον
ενημέρωση - business - τεχνολογία - οδηγός αγοράς


"Εξοικονομώ-Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι" • Ομάδα Ενημέρωσης

FUV Products

Η ΖeniΘ στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup

Η ΖeniΘ στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup

Civiltech

*και προσκαλεί το κοινό να σκοράρει για να κερδίσει ένα ταξίδι στην
Κρήτη!To Σάββατο 13/07 στην Αθήνα, Πλατεία Νέας Σμύρνης*

H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει ως επίσημος χορηγός το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup. Η ZeniΘ απογειώνει το Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, από τις 12 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2019, μέσα από διασκεδαστικά activations και μοναδικά δώρα.

 H ZeniΘ προθερμαίνει το ποδοσφαιρόφιλο κοινό για το επερχόμενο Πρωτάθλημα, διοργανώνοντας ένα απογευματινό event (από τις 17:00-23:00), στις 13/07 στην Αθήνα, στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, 17.00 – 23.00. Στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up pitch, η ZeniΘ προσκαλεί τους παρευρισκόμενους να σουτάρουν με όλη τους την ενέργεια. Όσοι σκοράρουν θα μπορέσουν να δουν την ενέργεια με την οποία έριξαν την μπάλα στα δίχτυα, όπως θα την έχει καταγράψει το ειδικό μηχάνημα, ενώ ένας τυχερός νικητής θα ταξιδέψει για 3 ημέρες στο Ρέθυμνο με ένα φίλο του για να απολαύσουν από κοντά το Πρωτάθλημα με VIP εισιτήρια για όλους τους αγώνες. Ο freestyler Alex Pitsalidis θα δώσει το «παρών» και η διάθεση θα ανέβει στο ζενιθ με live DJ set!

 Το πρώτο event της ZeniΘ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στις 22/06, όπου το κοινό έβαλε «γκολ ενέργειας» στο Mediterranean Cosmos.

Οι ενέργειες της ZeniΘ στο πλαίσιο της χορηγίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup γίνονται σε συνεργασία με τη Libero, οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης στην Ελλάδα.

 Η ZeniΘ επιβραβεύει για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του κοινού συνεχίζοντας να προσφέρει  καινοτόμα προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά και εμπειρίες γεμάτες ενέργεια και μοναδικά δώρα.

Οι πελάτες της ZeniΘ στην Αττική μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα στην Κηφισιά και να επωφεληθούν από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας τα πάγια 3 μηνών σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

 Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 8 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

                                                                                        

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 14:15, 12/07/2019

Δημοφιλέστερα άρθρα