Η Schneider Electric παρουσιάζει τη λύση ψύξης υψηλής απόδοσης 30kW InRow™ για την υποστήριξη των αυξημένων πυκνοτήτων ισχύος στα κέντρα δεδομένων

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη λύση ψύξης υψηλής απόδοσης 30kW InRow™ για την υποστήριξη των αυξημένων πυκνοτήτων ισχύος στα κέντρα δεδομένων

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου ψύξης EcoStruxure™ Ready, με την παρουσίαση της λύσης 30kW Inkow™ DX. Διαθέσιμη με βάση 300 χιλιοστών, αυτή η λύση ψύξης κέντρου δεδομένων προσφέρει κορυφαία απόδοση στην αγορά και αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ζήτηση ψύξης υψηλότερης πυκνότητας στο κέντρο δεδομένων.

Η τάση για τον εκσυγχρονισμό και την ενοποίηση των κέντρων δεδομένων οδηγεί στην ανάγκη για μια λύση ψύξης που παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα ψύξης με μικρότερο αποτύπωμα και ευέλικτη χωρητικότητα για να προσαρμοστεί στο πραγματικό φορτίο του κέντρου δεδομένων. Το 30kW InRow DX είναι ιδανικό για κέντρα δεδομένων που εκσυγχρονίζονται ή αναβαθμίζονται, ή οπουδήποτε αλλού ο χώρος πληροφορικής είναι δύσκολο να βρεθεί. Λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους και  του ενεργειακά αποδοτικού σχεδιασμού, το InRow DX είναι το πιο ευέλικτο και προβλέψιμο σύστημα ψύξης για μικρά και μεσαία κέντρα δεδομένων επόμενης γενιάς και μια βέλτιστη επιλογή για επιχειρησιακό περιβάλλον και περιβάλλον αιχμής.

Το 30KW InRow DX προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Πυκνότητα ψύξης: παρέχει έως και 3 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτούνται λιγότερες μονάδες, αφήνοντας περισσότερο χώρο για εξοπλισμό πληροφορικής.
  • Υψηλή απόδοση: χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτικό συμπιεστή και ανεμιστήρες για να μειώσει τις επιχειρησιακές δαπάνες και να διαθέσει περισσότερη ισχύ σε άλλους εξοπλισμούς πληροφορικής.
  • Ευέλικτος σχεδιασμός: αντιμετωπίζει εύκολα τους περιορισμούς που υπάρχουν συχνά σε μια εγκατάσταση και μειώνει τις απαιτήσεις συντήρησης εντός του κενού χώρου.
  • Μεταβλητή χωρητικότητα: ο Συμπιεστής Κίνησης με Μεταβλητή Ταχύτητα επιτρέπει την προσαρμογή του φορτίου ψύξης στην πραγματική θερμική ζήτηση.
  • Εξοικονόμηση κόστους:αξιοποιεί τους χαμηλούς ενισχυτές της μονάδας για να μειώσει τις επιχειρησιακές δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • EcoStruxure™ Ready: εύκολο στη διαχείριση με δυνατότητα προβολής της απόδοσης και της κατάστασης του εξοπλισμού παγκοσμίως και υποστήριξη από υπηρεσία ειδικών 24/7.

«Αν συγχωνεύετε, εκσυγχρονίζετε ή επεκτείνετε το κέντρο δεδομένων σας και επιθυμείτε να διαχειριστείτε το προφίλ θερμότητας που εισάγουν οι νέοι server, το ευέλικτο 30kW InRow DX είναι ιδανικό», δήλωσε ο Ben Smith, Αντιπρόεδρος Ψύξης της Schneider Electric. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «Το 30kW InRow είναι εντυπωσιακά συμπαγές και με απαράμιλλη απόδοση, επιτρέποντας σε λιγότερες μονάδες να παρέχουν την ίδια χωρητικότητα ψύξης».

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το 30kW InRow DX και την πλήρη σειρά λύσεων ψύξης της Schneider Electric.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 16:00, 06/09/2019

Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL