Κορυφαία δώρα από τη ZeniΘ στα περίπτερά της στην 84η ΔΕΘ

Κορυφαία δώρα από τη ZeniΘ στα περίπτερά της στην 84η ΔΕΘ

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, εγκαινιάζει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το περίπτερό της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα προσφέρει στους επισκέπτες της κορυφαία δώρα.

Η εταιρεία, που επιβραβεύει πάντα με επιπλέον υπηρεσίες τους καταναλωτές φυσικού αερίου και ρεύματος, έχει μια επιπλέον αφορμή για να τους επιβραβεύσει για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν εδώ και 20 χρόνια, προσφέροντας στους επισκέπτες των Περιπτέρων της στη ΔΕΘ κορυφαία δώρα, ακριβώς όπως και η ενέργειά της.

‘Ετσι, προσκαλεί το κοινό που θα επισκεφτεί το περίπτερό της (Χώρος Ιδιαίτερης Προβολής, Stand No 18, μπροστά από το Pale de Sports) να συμμετέχει σ’ ένα διαδραστικό ταξίδι εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από μία διασκεδαστική εμπειρία γεμάτη ενέργεια!

Η ΖeniΘ δεν αποτελεί μόνο τον πανελλαδικό πάροχο κορυφαία ενέργειας, αλλά και ενεργειακό σύμβουλο! Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να εκπαιδευτούν στη σωστή χρήση ενέργειας, με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, μέσω των energy tips, να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα στην καθημερινότητα του αλλά και να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας!

Μέσα από τους διαγωνισμούς της ZeniΘ, ένας τυχερός επισκέπτης θα είναι ο μεγάλος νικητής ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Smart, ενώ 20 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο!

Τέλος, σε όλους τους επισκέπτες που κάνουν αίτηση για ρεύμα και φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, η εταιρεία δημιούργησε μια μοναδική προσφορά, προσφέροντας 3 μήνες δωρεάν πάγια σε φυσικό αέριο και ρεύμα!

H ΖeniΘ φιλοξενείται στην 84η ΔΕΘ στο Χώρο Ιδιαίτερη Προβολής, Stand No 18, μπροστά από το Pale de Sports και στο Περίπτερο 10, Stand 10.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 16:02, 06/09/2019

Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL