Η ZeniΘ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της σε όλη την Ελλάδα με το φετινό Street Food Festival

Η ZeniΘ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της σε όλη την Ελλάδα με το φετινό Street Food Festival

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, πραγματοποιεί μια στάση γεμάτη ενέργεια αλλά και γεύσεις στο Volos Street Food Festival 2019, που φιλοξενείται στον «Πολυχώρο Τσαλαπάτα» από 13 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την εκδήλωση, η Zeniθ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της στις πόλεις της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο φετινό Street Food Festival.

Η ΖeniΘ, για ακόμη μια φορά, συμμετέχει ενεργά στο θεσμό και υποδέχεται το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας κορυφαία ενέργεια και κορυφαία … “κεράσματα”. Οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα από τη ZeniΘ  για έναν ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα με τον μεγάλο διαγωνισμό, κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν άμεσα δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο, κερασμένα από τη ZeniΘ!

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ. Το Volos Street Food Festival 2019 αποτελεί τον έκτο σταθμό της ZeniΘ στο ταξίδι γεύσης με τον δημοφιλή θεσμό Street Food Festival, μετά από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Χαλκίδα, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και τη Λάρισα. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, με την αφορμή της ολοκλήρωσης της χορηγίας ανέφερε: «Η ZeniΘ έδωσε όλη της την ενέργεια στη μεγαλύτερη γιορτή  γεύσης και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστά δώρα στους πελάτες της. Στη ZeniΘ, επιλέγουμε να στηρίζουμε πάντα τις πόλεις καταγωγής μας, από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα».

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

Building Green Open Space 2019
B2Green
By B2Green.gr 15:22, 13/09/2019

Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
12th International Scientific Conference on Energy and Climate Change
ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019
14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL