Η Schneider Electric συμμετέχει στο συνέδριο του Σ.Ε.Γ.Μ. αναδεικνύοντας τις ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις της

B2Green avatar
18:49, 01/10/2019
Business > Green Business > Νέα

Η Schneider Electric συμμετέχει στο συνέδριο του Σ.Ε.Γ.Μ. αναδεικνύοντας τις ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις της

Civiltech

Η Schneider Electric πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού συμμετείχε ως Χορηγός στο συνέδριο που πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Γ.Μ. (Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιρειών-Γραφείων Μελετών) στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019, με θέμα: «Οι Μελετητικές-Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις μπροστά στις νέες απαιτήσεις και αγορές». Σκοπός του συνεδρίου ήταν η εξεύρεση νέων διεξόδων και πεδίων δραστηριοποίησης, όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η συντήρηση των υποδομών, οι «έξυπνες πόλεις», οι αστικές αναπλάσεις, η πράσινη ενέργεια, η 4η Βιομηχανική Επανάσταση και η νέα ψηφιακή εποχή.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Schneider Electric παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας της εταιρείας με τους μελετητές, μέσω του οποίου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, όπως εξειδικευμένα software, οδηγούς τεχνικής εφαρμογής και κείμενα προδιαγραφών στα ελληνικά και στα αγγλικά. Επιπλέον, τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνονται για θέματα της βιομηχανίας και για τις τάσεις της αγοράς, μέσα από  ηλεκτρονικές εκπαιδεύσεις (webinars), white papers και blogs, ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν με ειδικούς της εταιρείας εύκολα και άμεσα. Με τη νέα πλατφόρμα, η Schneider Electric εγκαινιάζει μια νέα εποχή αλληλεπίδρασης, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Παράλληλα, ο κ. Αντώνης Ποθητός, Integrators & Specifiers Channels Director της Schneider Electric, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφορικά με τον Μελετητικό κλάδο και την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, ανέδειξε τις λύσεις που προσφέρει η πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πλατφόρμα EcoStruxure, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Internet of Things και μπορεί να αξιοποιηθεί για πιο ενεργειακά αποδοτικά και βιώσιμα κτίρια και data centers. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι: «Η πλατφόρμα EcoStruxure υλοποιεί αυτό ακριβώς που υπόσχεται το IoT, την έξυπνη διασύνδεση όλων των συσκευών και των διαδικασιών μιας εγκατάστασης. Μέσω αυτής προσφέρεται άμεση πληροφόρηση, βελτιστοποίηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων, μειώνοντας τις συνολικές καταναλώσεις».

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας και να δουν από κοντά την αρχιτεκτονική συστημάτων Smart Panel, ενσωματώνοντας τους νέους διακόπτες ισχύος Masterpact MTZ, που παρέχουν στον χρήστη μια πλήρη ψηφιακή εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Συγκεκριμένα, η αρχιτεκτονική Smart Panel, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου της κατανάλωσης της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλει στη μείωση του κόστους και της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και στην μείωση των λειτουργικών εξόδων και παράλληλα, επιτρέπει την πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την ενέργεια και την εγκατάσταση μέσω on-line υπηρεσιών.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 18:49, 01/10/2019
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου

Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL