Τα 8 πακέτα της ΔΕΗ στη λιανική φυσικού αερίου

Τα 8 πακέτα της ΔΕΗ στη λιανική φυσικού αερίου

Thermogas

Πρεμιέρα στη λιανική αγορά φυσικού αερίου με οκτώ οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια έκανε η ΔΕΗ. Με την είσοδό της στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ επιδιώκει την αντιστάθμιση των απωλειών σε μερίδια στη λιανική ρεύματος, κατά τα πρότυπα που ακολούθησαν τα πρώην μονοπώλια ηλεκτρισμού της Ευρώπης και με στρατηγικό πλεονέκτημα τη μεγάλη γκάμα των πελατών της στην προμήθεια ρεύματος. Η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές για τα νέα προγράμματα φυσικού αερίου μέσω ξεχωριστής ιστοσελίδας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν πληροφορίες και στα κατά τόπους καταστήματά της. Οι ανταγωνιστικές χρεώσεις όλων των τιμολογίων αποτελούν συνάρτηση της τιμής εκκίνησης των τριμηνιαίων δημοπρασιών της ΔΕΠΑ που αφορά την περίοδο κατανάλωσης, της ισοτιμίας δολαρίου ΗΠΑ όπως αυτή διαμορφώνεται τη 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από τον μήνα κατανάλωσης και διαφοροποιούνται ως προς το πάγιο και την επιπλέον χρέωση ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Στη διάθεση των καταναλωτών φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα είναι τα εξής προγράμματα:

1. «Αυτόνομο ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα µε αυτόνοµη θέρµανση ή αυτόνοµες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραµµα, πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,00950 ευρώ/kwh και πάγιο 8 ευρώ/μήνα.

2. «Κοινόχρηστο ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραμμα για οικιακούς πελάτες µε κεντρική θέρµανση, 12μηνης διάρκειας, πάγιο 4 ευρώ/μήνα και πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,01100 ευρώ/kWh.

3. «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας 24μηνης διάρκειας με έκπτωση 23% στη χρέωση ενέργειας σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και πάγιο 3,5 ευρώ/μήνα.

4. «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 10% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και χωρίς πάγια χρέωση.

5. «Επαγγελματικό ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για εµπορικούς πελάτες φυσικού αερίου µε 12µηνη διάρκεια παραµονής, ανταγωνιστική χρέωση 0,01060 ευρώ/kWh και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

6. «Επαγγελματικό EFFECTIVE-24 Gold».
Απευθύνεται σε εµπορικούς πελάτες, µε 24µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραμμα, 10% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και χωρίς πάγια χρέωση.

7. «Κοινόχρηστο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 5% µείωση στη χρέωση ενέργειας σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και σταθερή τιμή για ένα χρόνο αλλά και χωρίς πάγια χρέωση.

8. «Αυτόνομο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας για ένα χρόνο, 10% μείωση στη χρέωση ενέργειας και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ

kathimerini.gr

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 18:31, 17/10/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
The Solar Future Greece 2019
Bravo Awards 2019
INVENT ICT
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL