Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη SUNLIGHT στα φετινά Manufacturing Excellence Awards

B2Green avatar
16:23, 22/10/2019
Business > Green Business > Νέα

Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη SUNLIGHT στα φετινά  Manufacturing Excellence Awards

Civiltech

Με ένα βραβείο Gold και ένα Silver διακρίθηκε η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, στα  Manufacturing Excellence Awards 2019, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ηγετική θέση που κατέχει στην ανάπτυξη και την παραγωγή μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές βιομηχανικές και προηγμένης τεχνολογίας.

Βάσει της διαδικασίας αξιολόγησης, τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, επιβράβευσαν με το βραβείο GOLD την εταιρεία για τη δημιουργία της πρώτης «έξυπνης» μπαταρίας Λιθίου Li.ON FORCE για Ηλεκτρικά Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης που λάνσαρε φέτος.

Η σειρά Li.ON FORCE διαφοροποιείται από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς διεθνώς, λόγω των πολλαπλών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο χρόνο ζωής, μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, καλύτερη ενεργειακή απόδοση και μειωμένο συνολικό κόστος χρήσης. Διαθέτει 17 επίπεδα ασφάλειας, στιβαρή κατασκευή, ευχρηστία, υψηλές επιδόσεις, και ενσωματωμένη τεχνολογία IoT. Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας δημιούργησε τη Li.ON FORCE, διαβλέποντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία λιθίου και χρησιμοποιώντας την τεράστια τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία της ανάπτυξη μπαταριών λιθίου για χρήση σε προηγμένες εφαρμογές.

Στο πλαίσιο των Manufacturing Excellence Awards, η SUNLIGHT έλαβε ακόμη το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Εξωστρεφής μεταποιητική δραστηριότητα», γεγονός που πιστοποιεί το αμιγώς εξαγωγικό προφίλ της εταιρείας το οποίο έχει οδηγήσει την SUNLIGHT να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, εξάγοντας το 93% της παραγωγής της, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το Silver βραβείο στην κατηγορία «Εξωστρεφής μεταποιητική δραστηριότητα» παρέλαβε εκ μέρους της Sunlight ο Ανδρέας Δημόπουλος, Area Sales Manager, ενώ το Gold βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα» παρέλαβε η Πελαγία Αλεξανδρίδου,  Industrial Lithium Technical Development, Lithium Business Unit.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 16:23, 22/10/2019
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL