Η ΖeniΘ στήριξε τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2019

Η ΖeniΘ στήριξε τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2019

Thermogas

H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στήριξε με όλη της την ενέργεια τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Η εταιρεία γιόρτασε τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας μαζί με 20.000 δρομείς από 60 χώρες και απογείωσε την ενέργεια μέσα από διασκεδαστικά activations για τους συμμετέχοντες και το κοινό.

 Την ημέρα του αγώνα, η ZeniΘ προσκάλεσε το κοινό να τρέξει με όλη του την ενέργεια στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του activation στο χωριό των Χορηγών, διεκδικώντας ένα ταξίδι στο Παρίσι για τη συμμετοχή δύο ατόμων στον Marathon de Paris, μέσω του κορυφαίου διαγωνισμού της εταιρείας! Ακόμη, κατά τη διάρκεια των εγγραφών, οι δρομείς επωφελήθηκαν από  προνομιακές τιμές συμμέτοχής πραγματοποιώντας την εγγραφή τους στα καταστήματα του δικτύου ZeniΘ στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΖeniΘ για τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος, καθώς και να γνωρίσουν περισσότερα για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ ανέφερε, «Το τρέξιμο χρειάζεται ενέργεια, η νύχτα χρειάζεται ενέργεια για να φωτίσει. Η ZeniΘ ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από 20 χρόνια με φυσικό αέριο, ενώ τώρα πλέον και με ρεύμα κατακτά όλη την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε από το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι της πόλης μας, προσφέροντας την κορυφαία ενέργεια μας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που φώτισε την πόλη. Στη ZeniΘ, συνεχίζουμε να στηρίζουμε σταθερά δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες…γεμάτες ενέργεια».

 Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του Υπουργείου Εσωτερικών, του τομέα Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 11:53, 23/10/2019
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
The Solar Future Greece 2019
Bravo Awards 2019
INVENT ICT
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL